26 / 04 / 2024

Bahçeli doğa evleri talebi

Bahçeli doğa evleri talebi

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

Devlet Bahçeli'den son dakika emekli ve memur zammı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir." dedi.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Devlet Bahçeli'nin Şuşa'da yaptıracağı okulun temeli atılıyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Azerbaycan'ın Ermeni işgalinden kurtarılan şehri Şuşa'da inşa edeceği okulun temelini Erdoğan, Aliyev ve Bahçeli'nin birlikte atması planlanıyor.

Villa’de PIAR fiyat listesi 2021!

Arizon Yapı imzasıyla hayata geçirilen Villa’de serisinin ilk etabı olan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri Silivri’de yükseliyor. Villa’de PIAR fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor...

Villa’de PIAR nerede? 

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri satışa çıktı. Peki Villa’de PIAR nerede? 

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Devlet Bahçeli'den İzmir depremi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'deki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Ne yazık ki depremin ağır faturasını mazlumlar ödemiş, suçu günahı olmayan insanlarımızın üzerini beton bloklar örtmüş ve kapatmıştır" dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Devlet Bahçeli'den Demokrasi ve Özgürlükler Adası açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün açılışı gerçekleştirilen Demokrasi ve Özgürlükler Adasıyla ilgili, "Adanın yeniden imar ve inşasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi...

Devlet Bahçeli'den deprem vergisi açıklaması!

Milliyetçi Halk Partisi Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, deprem vergilerinin akıbetinin sorgulanması hakkında açıklamalarda bulundu...

Bahçeli doğa evleri talebi Haberi

Bahçeli doğa evleri talebi

TÜİK’in açıkladığı son verilere göre, konut satışlarında İstanbul 22 bin 270 konut satışı ve yüzde 18,6 ile en yüksek paya sahip bulunuyor. Konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” diye konuştu.

Ülkemizde pandeminin ortaya çıkmasından sonra Silivri’de hayata geçirdikleri Villa’de Piar projesi ile 42 bahçeli doğa evinin inşaatına başlayan Arizon Yapı’da, örnek dairenin tamamlanmasının ardından kalan 41 dairenin inşaat çalışmaları da hızla sürüyor. Haziran 2021 tarihinde ev sahiplerine ruhsatlarıyla teslim edilecek olan konut projesiyle ilgili açıklamalar yapan firmanın Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İlk olarak İstanbul’daki deprem gerçeğinden yola çıkarak kurguladığımız ‘güvenli yaşam alanı konseptine’ uygun olarak projemizi hayata...