18 / 04 / 2024

Bahçelievler Code İstanbul nerede

Bahçelievler Code İstanbul nerede

Bahçelievler Code İstanbul iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Code İstanbul projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Bahçelievler Code İstanbul adres!

Yazıcıoğlu İnşaat tarafından konumlandırılan ve içinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Bahçelievler Code İstanbul adres bilgileri...

Bahçelievler Code İstanbul adres bilgileri!

Ödemelerinin banka kredisi ile ya da firma bünyesinde yer alan seçenekler ile yapılabildiği Bahçelievler Code İstanbul adres bilgilerini haberimizde görebilirsiniz. Projede, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Bahçelievler Code İstanbul nerede?

Bahçelievler Code İstanbul nerede sorusuna İstanbul Bahçelievler'e bağlı Kocasinan'da inşa ediliyor diyebiliriz. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor.

Code İstanbul ne zaman teslim?

Code İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 sonu olarak belirlendi. Code İstanbul Evleri'nde 43 metrekare alana sahip 2+1 dairelerin fiyatları 507 bin liradan başlıyor

Code İstanbul Bahçelievler satılık!

Code İstanbul Bahçelievler satılık 2+1 dairelerin satış fiyatları 507 bin liradan başlayarak değişiyor. Code İstanbul Evleri projesinde teslimler 2014 yılı Aralık ayı sonunda yapılıyor...

Code İstanbul Kocasinan fiyat listesi!

Code İstanbul Kocasinan fiyat listesi 507 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçelievler Kocasinan'da yükselen Code İstanbul Evleri projesinin 2014 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Bahçelievler Code İstanbul'da 507 bin liraya 2+1 daire!

Yazıcıoğlu İnşaat'ın Code İstanbul Bahçelievler projesinde 2+1 daireler 507 bin liradan başlayarak satılıyor. Aralık 2014 yılında teslim edilecek olan Code İstanbul Evleri 90 konuttan oluşuyor...

MOD Bahçelievler’le metronun tüm avantajlarını kullanın!

MOD Bahçelievler, metroya sadece 200 metre mesafede yer alarak sakinlerine önemli bir avantaj sağlıyor. 2018 yılında hizmet vermeye başlayacak olan Ataköy-İkitelli metrosu ile MOD Bahçelievler’den İstanbul’un her noktasına ulaşım sorunsuz olacak.

Nef Bahçelievler'de daire fiyatları!

İstanbul Merter-Haznedar bağlantı yolu üzerinde yükselen Nef Bahçelievler projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Nef Bahçelievler'de daire fiyatları..

Bahçelievler'de icradan 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul Bahçelievler'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 501 bin 537 TL olarak belirlendi.

MOD Bahçelievler’de ön talep toplanıyor!

İstanbul’un en hızlı değer kazanan aksı Basın Ekspres üzerinde, Bahçelievler’de MOD Gayrimenkul Yatırım A.Ş. tarafından geliştirilen MOD Bahçelievler’de ön talep toplama dönemi başladı.

Akif Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Akif Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Bahçelievler'de tahliye edilen bina çöktü!

İstanbul Bahçelievler Kocasinan Mahallesi Nurlu Sokak’ta bulunan bir bina yıkılma tehlikesine karşı tamamen tahliye edildi ve ardından çöktü. Zabıta ekipleri sokakta emniyet şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı.

Bahçelievler'e kongre merkezi inşa ediliyor!

Bahçelievler’e, İstanbul’un en büyük Kongre Merkezlerinden biri inşa ediliyor. Kocasinan da 15.000 metrekarelik alanda inşasına başlanan Kongre Merkezi 5’i yer altına toplam 10 kattan oluşuyor...

Karat 34 Bahçelievler iletişim!

Karat 34 Bahçelievler iletişim için satış ofisiyle 0212 659 60 93 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Bahçelievler Yenibosna'da yükselecek projede konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Emlak Konut Hoşdere ve Bahçelievler değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Başakşehir İlçesi Hoşdere Mahallesi'nde Yer Alan 10 Adet Parsel ve İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi'nde Yer Alan 1 Adet Parsele ilişkin değerleme raporlarını yayınladı.

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Code İstanbul Bahçelievler satışa çıkıyor!

Gayrimenkul sektöründeki yenilikçi projelerini gerçekleştirmeye devam eden Yazıcıoğlu İnşaat, şimdi de Bahçelievler ve İstanbul'a damgasını vuracak yeni projesi Code İstanbul'u satışa çıkarıyor..

Bahçelievler Greenist’te son daireler satışta!

İstanbul Bahçelievler’deki 174 daireden oluşan “kadın dostu” proje Greenist’te son daireler arsa fiyatlarıyla satışa devam ediyor.

Borsa İstanbul'un Bahçelievler’deki binası Avrupa'dan ödül aldı!

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası’nın Bahçelievler’deki binası, en iyi ofis mimarisi dalında Avrupa'dan ödül aldı.

Bahçelievler Code İstanbul nerede Haberi

Bahçelievler Code İstanbul nerede

Bahçelievler Code İstanbul iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Code İstanbul projesinde daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...


Bahçelievler Code İstanbul iletişim bilgilerini paylaşmadan önce projeden detaylı olarak bahsedelim.


Code İstanbul projesi 7 bin metrekare alan üzerinde Yazıcıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Code İstanbul Evleri İstanbul Avrupa yakası Bahçelievler'de 2 blok olarak yükseliyor. 


Yazıcıoğlu İnşaat Code İstanbul projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Toplam 90 konuttan olauşan Bahçelievler Code İstanbul'un sosyal olanakları arasında buhar odası, masa tenisi, kapalı yüzme havuzu, otopark, bilardo, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru, fitness merkezi, sauna, 300 kişilik toplantı ve etkinlik alanı mevcut. 


Konut teslimlerinin Aralık 2014'te gerçekleşeceği Code İstanbul'da...