24 / 04 / 2024

Bahçelievler göçük

Bahçelievler göçük

Bahçelievler’de bir inşaat sahasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir site güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın site kapısına mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti.

Bahçelievler'de 7 riskli bina boşaltıldı!

Bahçelievler'de bir okulun inşaatında toprak kayması ile çöken istinat duvarı nedeniyle çevredeki binalar tahliye edildi. Belediye ekiplerinin çevrede aldığı güvenlik önlemleri ile inşaat alanında incelemeler sürüyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Bahçelievler Zafer Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Yenibosna (Zafer) Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Bahçelievler'deki patlamada çevredeki binalar hasar gördü!

İstanbul Bahçelievler'de 1 kişinin ölümü 10 kişinin de yaralanmasına sebep olan patlama nedeniyle, yan binalarda da hasar meydana geldi. Bir dairenin oturma odasının duvarı yıkıldı.

Türkiye'nin yeni gündemi: Hobi bahçelerinin yıkımı!

Son yıllarda ise, kentte yaşayanların geçmişteki tarımsal üretime olan özlemi, doğa sevgisi üzerinden kırsal yaşama özendiriliyor. Hobi bahçeleri adı altında en verimli tarım arazilerine hobikondular inşa ediliyor. Hobi bahçelerinin yıkımı ise yeniden gündeme geldi.

Bahçelievler göçük Haberi

Bahçelievler göçük

Bahçelievler'de bir inşaatta meydana gelen toprak kayması nedeniyle çevrede bulunan bir apartman güvenlik gerekçesiyle tahliye edildi. Olay gece saatlerinde meydana geldi. Ali Fuat Paşa Caddesi üzerinde bulunan bir inşaat alanında toprak kayması meydana geldi. İnşaatın yanında bulunan apartmanda oturan sakinler büyük bir tehlike atlattı. İhbar üzerine olay yerine polis ve zabıta ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen zabıta ekipleri binanın yıkılma tehlikesine karşın kapıya mühür vurarak, apartman sakinlerini tahliye etti. Apartmandan çıkan vatandaşlardan bazıları otellere giderken, bazıları ise geceyi geçirmek için yakınlarda bulunan bir camiye sığındı.




Sabah





Haber Milli Gazete'de şu şekilde yer aldı ;





Bahçelievler'de bir inşaat sahasında yapılan temel kazısı sırasında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 3 apartman boşaltıldı.

Siyavuşpaşa Mahallesi Ali Fuat Paşa Caddesi bulunan bir inşaatın temel çalışmaları sırasında, toprak...