28 / 03 / 2024

bahçeşehir Eston Şehir Mahallem 23 nisan

bahçeşehir Eston Şehir Mahallem 23 nisan

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Mahallem, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 7’den 70’e herkesin katıldığı coşkulu kutlamalara sahne oldu.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru'da yüzde 1 KDV fırsatı!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde yüzde 1 KDV ve yüzde 10 peşinat fırsatı sunuluyor....

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla!

Eston Şehir Koru Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 2+1’den 5,5+2’ye kadar konut seçeneği bulunuyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru fiyat listesi 2017!

2+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunan Bahçeşehir Eston Şehir Koru Polatyol Yapı imzası taşıyor. Projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. İşte Bahçeşehir Eston Şehir Koru fiyat listesi 2017!

Bahçeşehir Eston Şehir Koru iletişim!

Eston Şehir Koru projesi İstanbul Bahçeşehir'de Polatyol Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede 2+1'den 5+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

Bahçeşehir çevresi peş peşe gelen projelerle değer kazanıyor!

Bahçeşehir - Ispartakule çevresi Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü. Bahçeşehir çevresine metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri ödeme planı!

Bahçeşehir Eston Mahallem Evleri ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme seçenekleri!

Eston Şehir Mahallem'de metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de fiyatlar!

315 konuttan oluşan Eston Şehir Mahallem projesi İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. İşte, Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem'de fiyatlar...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları!

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem projesi 315 adet daireden oluşuyor. Eston Şehir Mahallem'de avantajlı satışlar sürüyor. İşte, Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem fiyatları...

Eston Mahallem Bahçeşehir ödeme koşulları!

Eston Mahallem Bahçeşehir ödeme koşulları kapsamında vade farkı olmadan 60 ay taksit imkanı sunuluyor...

Bahçeşehir Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor!

Bahçeşehir’in gerçek kimliğine uygun az katlı, yeşille iç içe konseptiyle öne çıkan Eston Şehir Mahallem’de hayat bu yaz başlıyor. Eston Şehir Mahallem’de anında yüzde 15 indirim ve yüzde 0.70 faizle 60 aya kadar vade imkânı sunuluyor.

Eston Mahallem Bahçeşehir fiyatlar!

Eston Mahallem Bahçeşehir'de metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor...

bahçeşehir Eston Şehir Mahallem 23 nisan Haberi

bahçeşehir Eston Şehir Mahallem 23 nisan

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Eston Şehir Mahallem’de şenliklerle kutlandı. Bahçeşehir’de mahalle kültürünü yeniden canlandıracak Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi ve bahçesinde düzenlenen kutlamalara çocukların yanında, genci yaşlısı yüzlerce davetli katıldı.


Eston Şehir Mahallem Tanıtım Ofisi ve geniş bahçesi bu özel günde şenlik alanına dönüştü. Açık havada kahvaltı ile başlayan gün renkli eğlencelerle devam etti. Sanat aktiviteleri, oyunlar, müzik etkinlikleriyle keyifli saatler yaşayan çocuklar gün boyu devam eden ikramlar ve barbekü partisini de çok sevdi.


Anahtar teslimleri Eylül ayında başlıyor

Az katlı, yeşille iç içe konseptiyle özellikle çocukların çok mutlu olacağı bir proje olarak tasarlanan Eston Şehir Mahallem’de hayat Eylül ayında başlıyor. Özlenen mahalle kültürünü yeniden başlatmayı hedefleyen Eston Şehir Mahallem’in en dikkat çeken özelliklerinden biri toplam 68 dönüme yayılan...