26 / 04 / 2024

bahreyn inanlar inşaat

bahreyn inanlar inşaat

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. Fuarın 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçisi, 33 ülkeden 100 katılımcısı olacak.

Bayreyn'de bazı inşaat projeleri yeniden gözden geçirilecek!

2020 yılı genel giderler bütçesi çerçevesinde salgınla mücadele kapsamında acil harcamaları karşılamak amacıyla Bahreyn'de bazı inşaat ve danışmanlık projelerinin yeniden gözden geçirilmesini onayladığı belirtildi.

Bahreyn’de güvenli bölgenin inşaatını yapalım!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Körfez ülkelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Erdoğan, Bahreyn’de ‘4-5 bin kilometrelik alanı güvenli bölge haline getirmek istiyoruz. ABD destek versin biz inşaat yapalım” diye konuştu.

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Su için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, yeni projesi Terrace Su için ön talep toplamaya başladı. Halkalı Atakent'te yapılacak olan Terrace Su projesinde 160 adet daire yer alıyor...

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi!

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi irtibat için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje 3. köprüye yakın bir konumda inşa ediliyor.

İnanlar inşaat Fortune 500 listesinde 5. sırada!

İnanlar inşaat Fortune dergisi'nin ''Türkiye'nin en büyük 500 şirketi'' listesinde 305. ''Satışlarını en çok arttıranlar'' listesinde 5. sıradan güçlü bir giriş yaparak 2014 yılının performansı en yüksek şirketleri arasında yerini aldı.

İnanlar İnşaat projelerini hologram ile tanıtacak!

Projelerinin tanıtımı için bundan böyle hologram teknolojisini kullanacak İnanlar İnşaat, gayrimenkulde bir ilki gerçekleştirecek. Hologramlar, tüketiciye gayrimenkul projelerinin güzelliğini eksiksiz tanıma olanağı sunuyor..

Araplar Bursa'da inşaat yatırımı peşinde!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründeyatırım yapmak istiyor.

Araplar Bursa'da turizm ve inşaat yatırımı peşinde!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden çok sayıda iş adamı, Bursa'da sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım peşinde...

Araplar Bursa'da inşaat ve sağlık turizmine yatırım yapmak istiyor!

Basra Körfezi'ne kıyısı bulunan Suudi Arabistan, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

Araplar Bursa'da turizm ve inşaat yatırımı peşinde!

Suudi Arabistan, Bahreyn ve de Birleşik Arap Emirlikleri gibi Körfez ülkelerinden çok sayıda iş adamı, Bursa'da özellikle sağlık turizmi ve inşaat sektöründe yatırım yapmak istiyor.

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 13:00 ile 18:00 arasında gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Su ve Terrace Lotus projelerini inşa edecek!

işçi güvenliği jçin teknolojiden faydalanacaklarını söyleyen İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, Halkalı Atakent'te 30 dönüm üzerine 160 ev-ofisi içeren Terrace Su, Avcılar'da ise Terrace Lotus projelerine başlayacaklarını söyledi...

bahreyn inanlar inşaat Haberi

bahreyn inanlar inşaat

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.  10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı ile 2015’de de ilgileri üstüne toplamaya hazırlanıyor. Bahreyn, İslami Bankacılık yönünde büyük işlere imza atan ve ekonomisi çok güçlü olan bir ülke olarak Gulf Property Show ile yatırımcıların ilgisini çekiyor.

48'den fazla uluslararası çifte vergilendirme ve yatırım koruma sözleşmesi imzalayan Bahreyn, Körfezdeki diğer ülkeler ile birlikte gayrimenkul sektörü için ideal bir yatırım bölgesidir. Gurbetçilerin ve GCC vatandaşlarının artan iş gücü ve fiyatlar, emlak kiralama yerine satın almaya teşvik etmektedir. Fuarın ziyaretçi kitlesini ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, B.A.E. ve Umman'lı yatırımcılar oluşturmaktadır.

Bahreyn 2006 yılında Arap dünyasının en hızlı büyüyen ekonomisi oldu.  2011 yılında, Wall...