16 / 04 / 2024

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. Fuarın 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçisi, 33 ülkeden 100 katılımcısı olacak.

Dizel, benzin ve LPG olarak satılan akaryakıtta tek fiyat dönemi geliyor! Fark kaldırılacak...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), dizel ve benzin olarak satılan akaryakıt için tek fiyat uygulamasına geçmeye hazırlanıyor.

Depreme dayanıklı sağlam yapılar için tek şart: Gerçek bir denetim!

Ülke genelinde deprem zararını azaltmak için toplumsal olarak bilinçlenmek ve depreme dayanıklı yapılaşmanın hayata geçirilmesi gerekiyor.

Borsa yatırımcı için tek alternatif mi oluyor?

Şubat ayında yeniden esmeye başlayan halka arz rüzgarı tavan serileriyle başladı. SPK’nın şubat ayında 7 şirketin halka arzını onaylamasıyla yatırımcı yeniden Borsa İstanbul’a geldi. Enflasyon beklentilerinin bozulmasıyla borsa yeniden yatırımcı için öne çıktı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, deprem için tek çareyi açıkladı!

Deprem korkusu vatandaşların gündeminden düşmezken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, deprem için tek çarenin sağlam yerde sağlam yapı olduğunu belirtti. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o paylaşımı...

Depreme karşı dirençli şehirler için tek şart: Sürdürülebilir bir çevre politikası!

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’23 bugün gerçekleştirildi. 41 uzmanın katılım sağladığı proğramda uzmanlara göre depreme karşı dirençli şehirler için tek şartın sürdürülebilir bir çevre politikası olduğu belirtildi.

İnşaat Sektörü ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek’ için tek çatı altında toplandı!

İnşaat Deryası tarafından, bu yıl ilk defa gerçekleştirilen 'İnşa Edenler' gala ve panel organizasyonunda inşaat sektörünün temsilcileri bir araya geldi.

ABD'li ekonomistten çok konuşulacak sözler: ‘Tek kurtuluş yolu ABD dolarına geçmek’

Amerikalı ekonomist Steve Hanke, yüksek enflasyonla boğuşan Arjantin’in derinleşen borç tuzağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Hanke, Arjantin’in tek çıkış yolunun ABD dolarını para birimi olarak benimsemek olduğunu ifade etti.

EYT Yasası Kapsamında Emeklilere 29 Bin TL Geri Ödeme: Tek Dilekçe İle Başvuru Yeterli!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte, bazı emeklilerin geri ödeme yapılacak tutarı 29 bin TL'ye kadar çıkacak. Bu tutarı alabilmek için tek bir dilekçe yeterli olacak.

Konut fiyatları ne zaman düşecek? Uzman isim ev alacaklar için tek tek açıkladı! 

Ev alacak milyonlarca kişi fiyatların ne zaman gerileyeceğini merak ediyor. Mars Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Hakan Bucak, konuyla ilgili konuştu. Peki konut fiyatları ne zaman düşecek?

İş Bankası'ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi! Bu şartı yerine getirmeniz gerekiyor

İş Bankası’ndan tek bir şartla 20 bin TL onaylı kredi imkanı! Türkiye'deki bankalar arasındaki kredi kampanyası yarışı hız kesmeden devam ederken, İş Bankası müşterilerine sevindirici bir haber verdi. İş Bankası bu kredi imkanı için tek bir şartın yerine getirilmesini istiyor.

Gram altın bu tarihte tam 1.550 TL olacak! İslam Memiş'in tek tek açıkladığı bu tarihi duyanın adeta aklı başından gitti

Gram altın bu tarihte tam 1.550 TL olacak... İslam Memiş'in tek tek açıkladığı bu tarihi duyanın adeta aklı başından gitti... Hemen bakın...

Dolar kahini olan ekonomist, dolar için tek tek tahmin verdi! Dolar 25 TL olacak dedi! Yatırımcıları peş peşe uyardı!

Dolar kuru hakkında birtakım açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, yeni açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Son bir haftaya dikkat çeken uzman isim, yatırım aracı olarak değerlendirilen dolar için önemli bir açıklama yaptı.

Son dakika… Önemli… Depremzedelere 10 bin lira ödeniyor! Hesaplara yatmaya başladı…

Devletin yanı sıra kamu ve özel kuruluşlar ve tüm Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu. Bu kapsamda pek aynı ve nakdi pek çok destek yapılırken, depremzelere yönelik olarak devlet her hane başına 10 bin TL destek ödemesi kararı almıştı. Ödemeler depremzedelerin hesaplarına bir bir yatırılmaya b

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı Haberi

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show, 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.  10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı ile 2015’de de ilgileri üstüne toplamaya hazırlanıyor. Bahreyn, İslami Bankacılık yönünde büyük işlere imza atan ve ekonomisi çok güçlü olan bir ülke olarak Gulf Property Show ile yatırımcıların ilgisini çekiyor.

48'den fazla uluslararası çifte vergilendirme ve yatırım koruma sözleşmesi imzalayan Bahreyn, Körfezdeki diğer ülkeler ile birlikte gayrimenkul sektörü için ideal bir yatırım bölgesidir. Gurbetçilerin ve GCC vatandaşlarının artan iş gücü ve fiyatlar, emlak kiralama yerine satın almaya teşvik etmektedir. Fuarın ziyaretçi kitlesini ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, B.A.E. ve Umman'lı yatırımcılar oluşturmaktadır.

Bahreyn 2006 yılında Arap dünyasının en hızlı büyüyen ekonomisi oldu.  2011 yılında, Wall...