19 / 04 / 2024

Bak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi

Bak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi

Bak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ali Buğra Hızıroğlu ve Abdurrahman Bil Asmalı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Asar Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Yıldırım ve Turkay Karataş ortaklığında kuruldu.

Baytek Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baytek Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Teke tarafından kuruldu.

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Wafa Group Gayrimenkul İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farıd Khaddouma tarafından kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

Tms Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tms Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Tayeb Djebbar tarafından kuruldu.

Khader Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kruuldu!

Khader Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Raed Abed Elhadı tarafından kuruldu.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Bak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi Haberi

Bak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi adresi

Bak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ali Buğra Hızıroğlu ve Abdurrahman Bil Asmalı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.


Bak Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...