25 / 04 / 2024

Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış fiyatları

Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış fiyatları

Bak Yapı İstanbul Prestij Park projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, sauna, fitness center, yürüyüş yollar ve yüzme havuzu yer alıyor. Projenin 2016 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor...

Prestij Park satılık!

Prestij Park satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. Projedeki 2+1 konutların tamamı satıldı

İstanbul Prestij Park adres bilgileri!

İstanbul Prestij park adres bilgileri ve telefon numarası şöyle: Namık Kemal Mah. Kiler Caddesi No:71 Esenyurt / İSTANBUL - Telefon numarası: 444 16 99

Prestij Park fiyat!

Prestij Park fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler 129 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredisi kullanılabilen Prestij Park Beylikdüzü Evlerinde teslimler 2014 yılı sonunda gerçekleşecek...

Beylikdüzü Prestij Park teslim tarihi!

Beylikdüzü Prestij Park teslim tarihi olarak her etap için farklı bir tarih belirlendi. Bu tarihler haberimizin içerisinde yer alıyor...

Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış fiyatları!

Toplam 2 bin 392 adet daireden 20 gün içerisinde 1.112 tanesinin satıldığı Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış fiyatları 119 bin liradan başlıyor...

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Sinpaş'ın Bursa'daki arsasını Bak Yapı satın aldı!

Bak Yapı Sinpaş GYO'a ait Bursa Osmangazi'deki 41 bin 124 metrekarelik araziyi geçtiğimiz günlerde 85 milyon 609 bin liraya satın aldı.

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

Babacan Yapı, 3 proje ile 1 milyar lira hasılat yapacak!

Babacan Yapı , İstanbul ve Gaziantep'ten portföyüne yeni arsalar ekledi. Yılsonuna kadar 3 projeye birden başlamaya hazırlanan şirket, 1 milyar lira hasılat bekliyor.

Babacan Yapı, arazi portföyünü genişletiyor!

Babacan Yapı , İstanbul ve Gaziantep'ten portföyüne yeni arsalar ekledi. Yılsonuna kadar 3 projeye birden başlamaya hazırlanan şirket, 1 milyar lira hasılat bekliyor.

Seramiksan'ın bayilerinden Ufuk Yapı Filenin Kuğuları’nı ağırladı!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki bayilerinden Ufuk Yapı, İstanbul deplasmanında oynayacakları maçın öncesinde Filenin Kuğuları’nı ağırladı.

İhlas Yapı Bizim Evler'de konut satışları durduruldu mu?

İhlas Yapı İstanbul ili Avcılar ilçesi Ispartakule bölgesindeki gayrimenkul satışlarına ilişkin tedbir amaçlı satış durdurma uygulaması hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama...

DAP Yapı ve Rotana Maltepe'de iki otele imza atacak!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor.Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

DAP Yapı ve Rotana otel projeleriyle turist çekmeyi hedefliyor!

İstanbul Maltepe’de iki otele imza atan DAP Yapı ve Rotana, bölgeyi turistlerin önceliği yapmayı hedefliyor. Orta Doğu’nun önemli otel markalarından Rotana ile DAP Yapı İstanbul’da ilk iki otelini açtı.

Sinpaş Yapı Çakmak projesi nerede?

Sinpaş Yapı, İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'ye bağlı Çakmak bölgesinde yeni karma projeye başlayacak. Sinpaş Yapı Ümraniye Çakmak projesi 1000'in üzerinde bağımsız üniteden meydana geliyor.

Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış fiyatları Haberi

Bak Yapı İstanbul Prestij Park satış fiyatları


Prestij Park projesi Bak Yapı imzası ile yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yer alıyor.


Bak Yapı İstanbul Prestij Park kapsamında  2 bin 392 adet konut yer alıyor. Projenin toplam inşaat alanı 350 bin metrekare olarak belirlendi.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Bak Yapı İstanbul Prestij Park'ın 2016 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Bak Yapı Beylikdüzü Prestij Park fiyat!

Bak Yapı istanbul Prestij Park satış fiyatları 159 bin liradan başlıyor. 


Bak Yapı İstanbul Prestij Park'ta;  fitness center,  çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, yürüyüş yolları yer alıyor.


İstanbul Prestij Park satış ofisi:

Prestij Park telefon numarası: 444 16 99

Web Adresi: