25 / 04 / 2024

DAP Yapı, Adam Kule projesini satışa çıkardı!

DAP Yapı, Adam Kule projesini satışa çıkardı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta geliştirdiği ‘Adam Kule'yi satışa çıkardı. Projenin yüzde 47'sini satış öncesi satıldı.



İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta geliştirdiği ‘Adam Kule'yi satışa çıkardı. Sadık müşteri kitlesi sayesinde satışta sıkıntı yaşamayacaklarına değinen Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Nitekim projenin yüzde 47'sini satış öncesi sattık.” dedi. Projenin kalan kısmını da 3 ay içinde satmayı planladıklarını belirten Yılmaz, Adam Kule için 200 milyon lira harcayacaklarını ifade etti. Metrekare fiyatı 5.500 lira ile 8 bin 500 lira arasında değişen projede 342 ünite bulunacak. Hemen karşısına İstinaf Mankemesi'nin inşa edildiğini hatırlatan Ziya Yılmaz, “Çok yakınında da Ülker'in üniversitesi inşa ediliyor. Bunların da etkisiyle projenin ilk 8 katını ofis ve home ofis olarak planladık.” dedi. 88 adet home ofis planlanan projede diğer 19 kat ise 254 adet de rezidans daire inşa edilecek. Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Adam Kule'de home-ofisler 46 m²-144 m² aralığında değişiyor ve fiyatları 239 bin liradan başlıyor. Proje 2017 yılının sonunda teslim edilecek.


PENDİK'E 3 BİN KONUT


Yine 2017'de teslimi planlanan Kartal'daki İstMarina projesi hakkında da açıklama yapan Ziya Yılmaz, satışın yüzde 90'ını tamamladıklarını kaydetti. Projede kayaların patlatılması sonucu 30 metre yeraltına inilmişti. Şimdi ise inşa ettikleri AVM ve diğer ünitelerle zemine ulaştıklarını, inşa çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti. Pendik'te de 3 bin konutluk bir proje için çalışmalara başladıklarını açıklayan Ziya Yılmaz, “Validebağ arazisini de aldık ve çalışıyoruz. Mart 2016'da da Kartal'da 2 yeni kule projesi için tanıtım yapacağız.” dedi. Taksim'deki Petek Rezidans'ın inşaatının da 7-8 ayda biteceğini ve tesliminin başlayacağını kaydetti.



Zaman



Web: http://www.dapyapi.com.tr/


Geri Dön