19 / 04 / 2024

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor.



İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde yükselen  Adam Kule  Residence'de daireler stüdyo ve 1+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 6,5 dönüm arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre farklılık gösteriyor. Konutların 2+1 ve 3+1 olarak genişletilebildiği proje 27 katlı tek bloktan meydana geliyor. 


 Adam Kule Maltepe'de dairelerin alanları minimum 46 metrekare, maksimum 204 metrekare olarak tasarlandı. Proje metroya 600 metre ve sahile 10 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları 280 bin TL'den başlıyor.  DAP Yapı  imzası taşıyan proje 350 adet konuttan oluşuyor. 


Lansmanı yarın gerçekleşecek olan Adam Kule Rezidans'ta peşin ödemeler Ocak 2016'da yapılıyor ve kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede son 12 ayın taksit ödemesi ise Dap Yapı tarafından yapılıyor. 


Adam Kule Dragos satış ofisi telefon: 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön