28 / 03 / 2024

Adam Kule ulaşım bilgileri

Adam Kule ulaşım bilgileri

Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. 27 katlı tek bloktan meydana gelen proje Dap Yapı tarafından inşa ediliyor.

Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Adam Kule'de dairelerin alanları 46 - 204 metrekare olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

Maltepe Adam Kule ödeme seçenekleri!

Maltepe Adam Kule ödeme seçenekleri arasında 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+0 ve 1+1 daire tipleri bulunuyor.

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule satılık daire fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. 27 katlı tek blok halinde inşa edilen proje metroya 600 metre uzaklıkta yer alıyor.

Adam Kule Dragos satış ofisi!

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. DAP Yapı imzası ile hayata geçirilen projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı Adam Kule güncel fiyat!

Dap Yapı Adam Kule güncel fiyat listesi 400 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Adam Kule Maltepe'de daireler önümüzdeki Nisan ayında teslim ediliyor...

Adam Kule Maltepe ödeme şekli!

Dap Yapı imzası taşıyan Adam Kule projesinde teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak.Projede daire fiyatları 400 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

DAP Adam Kule ödeme koşulları 2017!

Adalar ve deniz manzarasına sahip olan Adam Kule Maltepe projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler önümüzdeki Nisan ayında yapılacak...

DAP Adam Kule kampanya!

"Benim Adam Gibisi Yok" tanıtım filmiyle basına tanıtılan DAP Adam Kule Evleri Dap Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. DAP Adam Kule kampanya detayları haberimizin içinde yer alıyor.

DAP YAPI Adam Kule kampanyası 2017!

"Benim Adam Gibisi Yok" tanıtım filmiyle basında yer alan DAP YAPI Adam Kule projesinde daire fiyatları 400 in TL'den başlıyor. İşte DAP YAPI Adam Kule kampanyası 2017...

Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri!

Toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Maltepe Adam Kule ulaşım bilgileri kapsamında sahile 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Adam Kule projesinin yüzde 47'sinin satışı gerçekleşti!

İstanbul Dragos'ta, rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak "Adam Kule" projesinin tanıtımı yapılırken, projenin yüzde 47'sinin satıldığı açıklandı.

Adam Kule, metrekaresi 5 bin 500 liradan satışta!

DAP Yapı, insan formunda inşa ettiği Adam Kule projesini satışa sundu. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, “Artık işimize dönme vakti. Daha fazla yatırım yapıp, çalışacağız” dedi

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon!

Adam Kule Dragos satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi. Dairelerin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı proje 6,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule kampanyası!

Dap Yapı Adam Kule kampanyası kapsamında 48 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Lansmanı 3 Kasım Salı günü gerçekleşecek olan proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Adam Kule DAP ulaşım!

Dap yapı imzası taşıyan Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Adam Kule DAP ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Adam Kule ulaşım bilgileri Haberi

Adam Kule ulaşım bilgileri

İstanbul Maltepe Dragos bölgesinde yükselen Adam Kule Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 36 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. 


Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi iletişim için 444 93 27 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede dairelerin alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. 


254 konut ve 88 home ofisten oluşan Adam Kule Maltepe'de anahtar teslimlerinin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Dap Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Dragos Adam Kule ev fiyatları 306 bin TL'den başlıyor, 720 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Proje metroya 600 metre, sahile 10 dakika yakınlıkta yer alıyor. 


Adam Kule ulaşım bilgileri: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe İstanbul


Adam Kule Dragos Evleri satış ofisi

Telefon : 444 93 27

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Özge...