24 / 04 / 2024

Adam Kule nerede Adam Kule daire fiyatları

Adam Kule nerede Adam Kule daire fiyatları

9 ile 21 Şubat tarihleri arasında Adam Kule'den rezidans alan herkes Paris seyahati kazanacak. Tatil, 4 gün 3 gece sürecek. DAP Yapı'nın Dragos'ta inşa ettiği Adam Kule'de ev-ofisler de yer alıyor.

Adam Kule projesinin lansmanı gerçekleşti!

DAP Yapı, istanbul Dragos'ta yapımına başlayacağı 'Adam Kule' projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak.

Adam Kule projesinin yüzde 47'sinin satışı gerçekleşti!

İstanbul Dragos'ta, rezidans, home-ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak "Adam Kule" projesinin tanıtımı yapılırken, projenin yüzde 47'sinin satıldığı açıklandı.

DAP Yapı, Adam Kule projesine start verdi!

DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta, mimari formunu ve konseptini insandan alan 'Adam Kule' projesine start verdi. Proje, metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla görücüye çıktı.

DAP Yapı, Adam Kule projesini satışa çıkardı!

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından DAP Yapı, İstanbul Dragos'ta geliştirdiği ‘Adam Kule'yi satışa çıkardı. Projenin yüzde 47'sini satış öncesi satıldı.

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Adam Kule Rezidans'ta fiyatlar 306 bin TL'den başlıyor. Tek blok halinde inşa edilen projede 1+0 ve 1+1 daireler yer alıyor. Peki Adam Kule Maltepe satış ofisi nerede?

Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Residence'de dairelerin alanları 46 metrekareden başlıyor. Projede 254 tane konut ve 88 tane home ofis bulunuyor. Peki Maltepe Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Daire tiplerinin 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandığı projede 254 adet daire ve 88 adet home ofis yer alıyor.Peki Dap Yapı Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule Rezidans nerede?

Dap Yapı imzası ile hayata geçirilen Adam Kule'de dairelerin alanları 46 - 204 metrekare olarak tasarlandı. Projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Adam Kule Rezidans nerede?

Adam Kule fiyatlar!

Adam Kule fiyatlar daire tipleri bağlı olarak değişiyor. Sahile 10 dakika uzaklıkta yükselen projede banka kredisiz 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Adam Kule basın toplantısı ertelendi!

DAP Yapı Adam Kule basın toplantısı ilan edilen Ulusal Yas nedeniyle 13 Ekim Salı günü (Yarın) gerçekleştirilecek basın toplantısı ertelendi.

Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat!

Dap Yapı Adam Kule Maltepe projesinde stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Dap Yapı Adam Kule Maltepe fiyat listesine göre dairelerin fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Adam Kule Dragos Rezidans satış ofisi!

Toplam 350 adet üniteden meydana gelen projede 1+0 ve 1+1 daireler bulunuyor. Adam Kule Dragos Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 93 27 olarak belirlendi.

Adam Kule satış fiyatları!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde daireler isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule satış fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Adam Kule Evleri satış ofisi!

Satışların devam ettiği Dragos Adam Kule Rezidans Evleri isteğe bağlı olarak büyütülebiliyor. Adam Kule Evleri satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçip proje hakkında detaylı bilgi öğrenebilirsiniz.

Adam Kule Dap Yapı satılık daire!

İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde hayata geçirilen projede daire alanları 46 metrekareden başlangıç gösteriyor. Adam Kule Dap Yapı satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

Dragos Adam Kule Rezidans iletişim!

DAP Yapı tarafından inşa edilen Dragos Adam Kule Rezidans Evleri'nde satışlar devam ediyor. Dragos Adam Kule Rezidans iletişim için 444 93 27 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Adam Kule nerede Adam Kule daire fiyatları Haberi

Adam Kule nerede Adam Kule daire fiyatları

9 ile 21 Şubat tarihleri arasında Adam Kule'den rezidans alan herkes Paris seyahati kazanacak. Tatil, 4 gün 3 gece sürecek. DAP Yapı'nın Dragos'ta inşa ettiği Adam Kule'de ev-ofisler de yer alıyor. Sosyal alanların yanı sıra mağazaların da yer aldığı Adam Kule, 2017'nin sonunda teslim edilecek. 



Posta



Web: