29 / 03 / 2024

Bak Yapı Prestij Elit Bursa vaziyet planı

Bak Yapı Prestij Elit Bursa vaziyet planı

Bak Yapı Prestij Elit Bursa Projesi 'nde 522 adet daire bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje 60 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bak Yapı Prestij Panora'da 2 milyon 550 bin TL'ye 3+1! 18 ay sonra teslim!

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Panora'da yer alan konutların fiyatları 2 milyon 550 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 18 ay sonra yapılması planlanıyor.

Bak Yapı, Sinpaş'tan arsa aldı!

Bursa'dan çıkıp İstanbul, Çanakkale gibi başka kentlerde de projeler üreterek ulusal marka ligine geçiş yapan Bak Yapı,

Sinpaş'ın Bursa'daki arsasını Bak Yapı satın aldı!

Bak Yapı Sinpaş GYO'a ait Bursa Osmangazi'deki 41 bin 124 metrekarelik araziyi geçtiğimiz günlerde 85 milyon 609 bin liraya satın aldı.

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

Beylikdüzü Prestij Park Evleri güncel fiyat ve ödeme bilgisi!

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

İstanbul Prestij Park'ta 10 yıla kadar 0,69 faizle!

İki etap şeklinde tasarlanan İstanbul Prestij Park projesinde 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Proje Bak Yapı tarafından hayata geçirildi..

Prestij Optimum Bursa satılık ev!

Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Prestij Optimum projesi 13 katlı dokuz bloktan oluşuyor. Proje Bursa'da Bak Yapı tarafından inşa ediliyor...

Prestij Hayat Bursa satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat Bursa projesi, 62 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Prestij Hayat Konutları Bursa fiyat!

Prestij Hayat projesi, Bursa Osmangazi'de 17 blok olarak hayata geçirildi. Teslimleri 2019 yılında yapılacak olan proje Bak Yapı imzası taşıyor...

Bursa Prestij Hayat konut fiyatları!

Bursa Osmangazi'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Hayat projesi 15 katlı 17 blok olarak yükseliyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor...

Bursa Prestij Hayat Konutları fiyat!

Prestij Hayat Evleri Bak Yapı tarafından Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerinin 2019 yılında gerçekleşmesi planlanıyor...

Bak Yapı Prestij Elit Bursa vaziyet planı Haberi

Bak Yapı Prestij Elit Bursa vaziyet planı

Bak Yapı Prestij Elit Bursa Projesi 'nde 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Fiyatların 329 bin TL'den başladığı proje Bursa Osmangazi'de hayata geçiriliyor. 


Anahtar teslimlerinin 2017 yılında yapılması öngörülen Osmangazi Bursa Elit Konutları Bak Yapı imzası ile yükseliyor. Proje 46 bloktan meydana geliyor. 


Toplam 522 tane daireden oluşan Bursa Prestij Elit'te yüzde 25 peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor. Projede 165 ile 186 metrekare arasında değişiyor. 


Bak Yapı Prestij Elit Bursa Projesi 60 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projede çocuk parkı, sauna, yüzme havuzu, fitness, fin hamamı, mescit gibi sosyal olanaklar sunuluyor.


Prestij Elit Osmangazi adres: FSM Bulvarı No:94/1 Nilüfer / BURSA


Bursa Prestij Elit iletişim

Telefon : 444 16 99

Web: www.prestijelit.com

Özge...