26 / 04 / 2024

bakırıköy 46

bakırıköy 46

Veliefendi Bakırköy 46 Projesi kapsamında 226 metrekare ile 245 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları 2 milyon 453 bin 220 TL'den başlıyor.

Bakır fiyatları, Fed beklentisi ile yükseldi

Endüstriyel emtialar, Fed'in faiz artırımlarının sona ereceğine dair yükselen iyimserlikten faydalanırken bakır temmuz ayından bu yana en büyük haftalık kazancını gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün yüzde 1,24 yükselişe geçen bakır fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile hurda bakır fiyatlarına da zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine çıkarken demir cevheri vadeli fiyatları Temmuzda en altın çağını yaşadı. Bu gelişmeler hurda fiyatlarını etkiledi ve hurdaya büyük zam geldi.  Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 ay sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesi ile yükselişe geçti. Bu durum bakır hurda fiyatlarını da yansıdı ve hurdaya büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 202, hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 9 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Piyasalar yarın açıklanması planlanan ABD enflasyon rakamlarına odaklandı. Kritik veri öncesi bakır fiyatları yükselirken demir cevheri vadeli fiyatları geriledi. Peki bu durum hurda fiyatlarına nasıl yansıdı? Hurda fiyatlarına zam geldi mi?

bakırıköy 46 Haberi

bakırıköy 46

Bakırköy 46, Avrupa Yakası'nda Bakırköy'de Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. 

Veliefendi Bakırköy 46 Projesi satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 doa 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon dubleks, 5,5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salondan meydana geliyor.


Veliefendi Bakırköy 46 Projesi kapsamında 8 blok bulunuyor ve de 1.277 konut yer alıyor. Veliefendi Bakırköy 46 Projesi teslim tarihi 24 ay sonrası olarak belirlendi. 


 


Veliefendi Bakırköy 46 Projesi fiyat listesi!

40 - 42 metrekare 1+0 dairelerin fiyatları 367 bin 640 TL

59-88 metrekare 1+1 dairelerin fiyatları...