26 / 04 / 2024

bakırköy 46 sosyal alan

bakırköy 46 sosyal alan

Yüzde 81 'i yeşil alana ayrılan Bakırköy 46 'da yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, yapay kumsal, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, gibi sosyal alanlar bulunuyor...

Bakırköy'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık benzin kulübesi hissesi!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 ada, 46 parselde yer alan kargir benzin satış kulübesi hissesini 14 milyon 917 bin TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy Şehir Hastanesi projesi durdu! 

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin bulunduğu araziye yapılması planlanan şehir hastanesi ve sosyal tesise İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nden 'dur' kararı çıktı. 

Bakırköy Osmaniye kentsel dönüşüm başlayacak!

Bakan Kurum, 5 yıllık süreçte Bakırköy'deki Osmaniye Mahallesi'ni sağlam, güvenilir, içinde yaşanabilir sosyal donatı imkanları olan kentsel dönüşüm projesine tabi tutmak istediklerini söyledi...

İmar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki her yurttaşa eşit hizmet verdiklerini söylerek Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenler için yapılan imar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi dedi.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Bakırköy Central Park projesine dava mı açıldı?

Ağaoğlu İnşaat'ın Bakırköy'de hayata geçirdiği 1200 konutluk ‘Bakırköy 46’ projesine Bakırköy Belediyesi tarafından projenin imar planlarına aykırı yapıldığı gerekçesiyle İstanbul 8. İdare Mahkemesi’ne dava açıldı.

Central Park Bakırköy Ağaoğlu Projesi!

Central Park Bakırköy Ağaoğlu İnşaat projesinin lansmanı yarın yapılıyor. 2013 yılında durdurulan Bakırköy 46 projesi, Central Park İstanbul adıyla yeniden satışa sunuluyor...

Ağaoğlu Bakırköy 46, Central Park oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 projesinde çalışmalar 2 yıl süren yargı sürecinin ardından yeniden başlıyor. Ali Ağaoğlu projenin adını Central Park olarak değiştirdiğini açıkladı.

Ağaoğlu Bakırköy 46 projesi yeniden başlıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu’na ait Bakırköy 46 adlı konut projesinde çalışmalar 2 yıl aradan sonra yeniden başlıyor. Yargı sürecinin ardından projenin adı da Central Park oldu.

Bakırköy City Kartaltepe satış fiyatları!

Bakırköy City Kartaltepe satış fiyatları konutların büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Arsa alanı 9 bin 933 metrekareden oluşan projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu 2018'de tamamlanacak!

Kentsel Dönüşüm ile birlikte yeni yaşam alanlarıyla sosyal ve kültürel tesislerin hizmete sunulduğu Bağcılar’da 3’üncü metro hattı heyecanı yaşanıyor. Bağcılar ile Bakırköy sahil arasında ulaşım 13,5 dakikaya inmiş olacak.

Bakırköy 46 arsası icradan 49.3 milyon TL'ye satışa çıktı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından Bakırköy'de Kilim Group'un arsası üzerinde hayata geçirilen Bakırköy 46 projesinin arsası 49 milyon 346 bin 273 lira bedelle icradan satışa çıktı.

bakırköy 46 sosyal alan Haberi

bakırköy 46 sosyal alan


Ağaoğlu İnşaat tarafından Veliefendi Hipodromu'nun karşısında inşa edilen Bakırköy 46 projesinin yüzde 81'i yeşil alan olarak ayrıldı. 1227 konutlu dev projede her ihtiyaca göre konut seçeneği mevcut Ağaoğlu İnşaat, Bakırköy 46 adını verdiği projesiyle toplam 1227 konut hizmeti de bir arada sunuyor. Bunlar arasında; yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, buhar odası, yapay kumsal, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş yolları çocuk oyun alanları...