24 / 04 / 2024

bakırköy riskli alanları

bakırköy riskli alanları

Habertürk Gazetesi'nin Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ile yaptığı röportajda başkan Bakırköy'deki binaların yüzde 78'inin hasarlı olduğunu söyledi. 7 mahallede acil dönüşüm için riskli alan ilanı beklediklerini belirtti.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Bakırköy’deki riskli binaya kafes tipi güçlendirme!

1999 depreminin ardundan ‘yüksek riskli, orta hasarlı’ tespiti yapılan Bakırköy’deki bu binayı sahipleri terk etmek yerine, dış cephesini demir kafese alarak ‘güçlendirme’ yaptı. Uzmanlar ise bina daha da riskli oluşturuyor.

Bakırköy Kartaltepe Turizm Tesis Alanı imar planı askıda!

İstanbul Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 62 Adanın Bir Kısmına Ait Turizm Tesis Alanlarına ilişkin Plan Notu Değişikliği itirazı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Bakırköy Pruva 34 Residence teslim tarihi!

Bakırköy Pruva 34 Residence projesinde rezidans, otel ve apart otel alanları yer alıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de 4+1 fiyatları 5,5 milyon liradan başlıyor...

Bakırköy Sahil Apartmanı'nda 750 bin TL'ye 3+1!

Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Bakırköy Sahil Apartmanı'nda toplamda 12 adet daire yer alıyor. Projede fiyatlar daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor.

Bakırköy City Kartaltepe teslimleri!

Bakırköy City Residence'de dairelerin alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor. Proje Beyaz İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe teslimleri ne zaman yapılacak?

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev!

İstanbul Bakırköy ilçesi Kartaltepe Mahallesi'nde yükselen projede ev alanları 60 metrekareden başlıyor. Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev ödemelerine göre 36 aya varan taksit sağlanıyor.

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık!

Kartaltepe Bakırköy City Residence satılık daire alanları 87 ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Beyaz İnşaat imzası ile yükselen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City satılık ev!

Beyaz İnşaat Bakırköy City satılık ev alanları 87 metrekareden başlayıp 217 metrekareye kadar yükseliyor. 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükselen projenin teslimleri 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşecek.

Bakırköy City Residence nerede?

Bakırköy City'de dairelerin alanları minimum 87 metrekare olarak tasarlandı. Proje bedeli 200 milyon TL olarak belirlenen proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bakırköy City Residence nerede?

bakırköy riskli alanları Haberi

bakırköy riskli alanları

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu: "17 Ağustos'tan sonra yapılan tespitlerde binaların yüzde 78'i orta ve ağır hasarlı çıktı. Durum hâlâ böyle. 7 mahallede acilen dönüşüm başlaması için riskli alan ilanı bekliyoruz" 


Bakırköy, yüksek sosyoekonomik seviyesiyle kentin en sorunsuz ilçelerinden biri gibi görünmekle birlikte önemli problemleri var. örneğin zemin yapısı ve bina stoku açısından belki de şehrin en riskli alanlarından biri. 


17 Ağustos depreminde büyük hasar gören binaların sayısı hayli fazla. Ve kentsel dönüşüm de henüz başlamış değil. E tabii bir de Bakırköy deyince son yıllarda akla hemen yeşil alan tartışmaları, protesto gösterileri geliyor. Ataköy'deki yeşil alanların imara açılmaması için yapılan mücadeleler, kriz çıkaran inşaatlar... 

İçinden çıkılmaz haldeki trafik kaosunu da unutmamak gerek... 

Uzun lafın kısası Bakırköy'e dair konuşulacak çok şey var. İşte tüm...