19 / 04 / 2024

bakırköy veliefendi ağaoğlu my 46

bakırköy veliefendi ağaoğlu my 46

İstanbul Bakırköy Veliefendi'de hayata geçirilen Ağaoğlu My 46 ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Ağaoğlu The Finance Residence'ta kira garantisi!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku olarak yükselen Ağaoğlu The Finance Residence'ta dolar bazında yüzde 6 kira garantisi sunuluyor..

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat!

Çekmeköy Park Ağaoğlu güncel fiyat tablosuna göre projedeki konutlar 655 bin 460 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbuş Bakırköy Şubesi açıldı!

Cevheri İnşaat Anonim Şirketi İstanbuş Bakırköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye ile açıldı.

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu fiyat listesi 1+1'lerde 655 bin 460 TL'den başlıyor. Proje 3 milyar dolar yatırım bedeliyle hayata geçirildi...

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi 446 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu İnşaat Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu Konutları fiyat!

Çekmeköy Park Ağaoğlu Konutları fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 800 TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 25 indirim avantajı sağlanıyor...

bakırköy veliefendi ağaoğlu my 46 Haberi

bakırköy veliefendi ağaoğlu my 46

Ağaoğlu Şirketler Grubu imzasıyla yükselen Ağaoğlu My 46, İstanbul Avrupa yakası Bakırköy Veliefendi'de inşa ediliyor. Ağaoğlu My 46 ulaşım bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


Bakırköy Ağaoğlu My 46, 8 bloktan oluşuyor. Metrekare birim fiyatının 6 bin TL'den başladığı Ağaoğlu My 46 ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Bakırköy Veliefendi Kartal Mahallesi'nde yaşama geçirilen Veliefendi Ağaoğlu My 46'da 1,200 adet daire yer alıyor. Ağaoğlu My 46 ulaşım bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


8 adet bloktan oluşan Ağaoğlu My 46 Bakırköy'de eski boya ve mensucat fabrikalarının arsasında inşa ediliyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı Ağaoğlu My 46 ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 


Ağaoğlu My 46 ulaşım! 


Ağaoğlu My 46 lokasyon olarak, Bakırköy'e 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 8 kilometre mesafede konumlanıyor. 


Telefon: 444 6...