25 / 04 / 2024

bakırköyde bina onarım ihales

bakırköyde bina onarım ihales

İstanbul Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü, Bahçelievler ve Bakırköy'de 3 adet lise onarım işi ihaleye sunuluyor.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Platformu’ndan İBB Meclisi’nin aldığı karara tepki!

Bakırköy Kentsel Dönüşüm Dayanışma Platformu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin Bakırköy Revizyon Nazım İmar Planına yönelik aldığı siyasi karara dair açıklama yaptı.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Bakırköy Zuhuratbaba nazım imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy Zuhuratbaba Mahallesi, 498 ada, 3 ve 4 parseller ile 500 ada, 20, 21, 22 parsellerin bir kısmına ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin nazım imar planı askıda..

Bakırköy'de belediye mülklerine tahliye!

Bakırköy'deki İstanbul Caddesi üzerinde özel bir şirket tarafından kullanılan Belediyenin mülkiyetinde bulunan tahliye edildi.

Türk Kızılayı Etimesgut bina onarım ihalesi ertelendi!

Dünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Ankara Etimesgut bina onarım ihalesinin tarihi değişti..

Bakırköy dönüşüm için gün sayıyor!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin muhalif belediyelerin de kentsel dönüşüm için müracaat etmelerini istemesi Bakırköy Belediyesi’ni harekete geçirdi.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm sıkıntısı büyük!

Kentsel dönüşüm çalışmaları İstanbul’da devam ederken, gayrimenkul sektörü oyuncuları da dönüşümle ilgili önerilerini açıklıyor. Bilgin Akaydın, “Bakırköy’deki kat yükseklikleri 10-12 kata çıkmadıkça kentsel dönüşüm çok zor gözüküyor” dedi.

Çanakkale Bakırköy Camii'nde onarım çalışmaları başladı!

Çanakkale’nin Gelibolu İlçesi Bayırköy Köyü Camii’nde bakım ve onarım işlemleri başlatıldı.Gelibolu İlçe Müftüsü Dr. İbrahim Özler konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, mezkur caminin bir takım tadilat ve tamirat işlemleri için çalışmaların başladığı belirtti.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Tepeköy'de tel çit ve Kuruçeşme'de de boyan badana çalışması yapıldı.

İzmit'te bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanında bakım ve onarım çalışması yapıyor.

İstanbul Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi 787 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

bakırköyde bina onarım ihales Haberi

bakırköyde bina onarım ihales



İstanbul Özel İdaresi İmar Yatırım ve İnşaat Daire Başkanlığı Etüt Proje Müdürlüğü, Bahçelievler ve Bakırköy'de 3 adet lise onarım işi açık artırma usulüyle 8 Temmuz 2013'te ihaleye çıkacak. İhale İstanbul İl Özel İdaresi 1 Nolu toplantı Salonu Hırka-i Şerif Mah.Adnan Menderes (Vatan) Bulvarı No:64 34091-Fatih/İstanbul adresinde yapılacak. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılacak ve ihaleyi alan firma onarıma başlayacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 90 takvim günü olarak...