25 / 04 / 2024

bakırköyde icardan satılık

bakırköyde icardan satılık

İstanbul İli Bakırköy İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 5 milyon 775 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 8 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

TCDD'den Bakırköy'de satılık dükkan!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan dükkan satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün ihalesi 3 Kasım 2018 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Özaksu Bakırköy Evleri satılık konut!

Özaksu Bakırköy projesinde 1+0'dan 2+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede konutların yanı sıra dükkan ve ofislere de bulunuyor...

Bakırköy'de satılık arsa ihalesi 24 Mayıs'ta!

Bakırköy Şevketiye Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale, 24 Mayıs'ta yapılacak.

Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları!

Türk Telekom Arena'ya komşu olan Seyrantepe Avangart İstanbul satılık ev fiyatları 350 bin 450 TL'den başlıyor. Teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor...

Bakırköy City satılık ev fiyatları!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City satılık ev fiyatları metrekare birim bazında 10 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları!

Teslimlerinin Aralık 2018 yılında yapılması hedeflenen Kuzey Şehir projesi İzmir Menemen Atatürk Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Kuzey Şehir İzmir satılık daire fiyatları ne kadar?

Bakırköy Pruva 34 satılık daire!

Bakırköy Pruva 34 satılık daire fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Doğa Şehircilik projesi Pruva 34 Bakırköy'de dairelerin teslimleri Aralık 2017 yılında yapılacak...

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık!

Pruva 34 Doğa Şehircilik satılık dairelerin fiyatları 2 milyon dolardan başlıyor. Bakırköy sahil hattında yer alan Pruva 34 projesinde rezidans, otel, apart otel alanları bulunuyor...

Central Park Bakırköy satılık!

Toplam 1.200'ün üzerinde daireden oluşan Central Park projesi İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi' nde yükselecek. Central Park Bakırköy satılık daireler yakın zamanda satışa çıkması planlanıyor.

Bakırköy City Kartaltepe satılık!

Bakırköy City Kartaltepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Beyaz İnşaat ve Göktaşlar imzası ile hayata geçirilen proje 9 bin 933 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

bakırköyde icardan satılık Haberi

bakırköyde icardan satılık

İstanbul İli Bakırköy İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 5 milyon 775 bin TL olarak belirlendi. Arsanın satışı açık arttırma usulüyle  Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 8 Temmuz 2014 günü saat 15:00'da gerçekleşecek.


İlanın detayı için