29 / 03 / 2024

bakyapı prestij park ev fiyatları

bakyapı prestij park ev fiyatları

İstanbul Beylikdüzü'de Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Prestij Park İstanbul Evleri 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile yükseliyor. Projede fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor...

Prestij Park Bulvar nerede?

Bakyapı tarafından inşa edilen Prestij Park Bulvar, 110 milyon TL'lik arsa yatırımına sahip. Prestij Park Bulvar için çalışmalar Haziran ayından sonra başlayacak...

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017!

Bak Yapı imzası taşıyan İstanbul Presitj Park Evleri İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte İstanbul Prestij Park ev fiyatları 2017...

İstanbul Prestij Park satılık!

İstanbul Prestij Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 350 bin metrekare olarak belirlenen proje 170 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Prestij Park iletişim!

Toplam 2 bin 392 adet konuttan meydana gelen Prestij Park projesi Bak Yapı imzası ile inşa ediliyor. Prestij Park iletişim için 444 16 99 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri ilgi görüyor!

Yatırımcıların gözbebeği Etlik bölgesinde Elitpark ve Elit Prestij Park projeleri konforlu içeriğiyle göz kamaştırıyor.

Prestij Park projesinde teslimler başladı!

BakYapı, imar sorunlarının yaşandığı bölgede risk alarak geliştirdiği Esenyurt'taki İstanbul Prestij Park projesinde teslimlere başladı.Projenin ilk etap teslimlerinin nisan ayma kadar tamamlanacağı bildirildi.

Esenyurt Prestij Park ilk etabında erken teslim!

Markalı konut üreticisi Bak Yapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt 'ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park 'ın ilk etabını erken teslim ediyor.

İstanbul Prestij Park’ta erken teslimat!

Markalı konut üreticisi BakYapı, imar sorunu sebebiyle konutzedelerin oluştuğu Esenyurt’ta geliştirdiği İstanbul Prestij Park’ın ilk etabını erken teslim ediyor. Etapta bin 412 konut yer alıyor.

Prestij Park Esenyurt'ta daire teslimleri başladı!

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen İstanbul Prestij Park konut projesinde teslimler başladı. 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1412 konut yer alırken, projenin yapımı süren etabında satışlar devam ediyor..

İstanbul Prestij Park'ta yatırımcılar kazanç sağladı!

BAKYAPI, Prestij serisinin önemli bir halkası olan İstanbul Prestij Park'ta zamanında teslimlere başlayarak yatırımcısına 'büyük' kazanç sağladı. Projenin ilk etap teslimlerinin Nisan ayına kadar tamamlanması bekleniyor.

Bakyapı İstanbul Prestij Park'ta teslimler başladı!

BakYapı, İstanbul'daki ilk projesi İstanbul Prestij Park'ta teslimlere başladı. Beylikdüzü'nde 26 blokta 2 bin 392 daire ve 23 işyerinden oluşan projenin ilk etabında 1.412 konut yer alıyor.

İstanbul Prestij Park yatırımcısına kazanç sağladı!

BakYapı, Esenyurt’ ta yatırımcısına ‘büyük’ kazandırdı Bak Yapı İstanbul Prestij Park’ta yatırımcısına ‘büyük’ kazanç sağladı. Bursalı BakYapı, imar sorunlarına rağmen projesini erken teslim ederek yatırımcısının yüzünü güldürdü.

bakyapı prestij park ev fiyatları Haberi

bakyapı prestij park ev fiyatları

Dairelerin hemen teslim edildiği Prestij Park İstanbul projesi iki etap halinde yükseliyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri sunulan proje Beylikdüzü'nde E-5 karayolu ile TEM Bahçeşehir bağlantı yolu kavşağında yer alıyor.


Prestij Park projesinde dairelerin büyüklükleri 90 ile 174 metrekare arasında değişiyor. Projede Bak Yapı imzası bulunuyor. 


Bak Yapı Prestij Park projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, sauna, yürüyüş yolları, fitness center ve yüzme havuzu gibi ortak alanlar yer alıyor. 

Prestij Park İstanbul güncel ödeme ve fiyat bilgisi!

Beylikdüzü İstanbul Prestij Park ödeme bilgisi kapsamında 10 yıla kadar 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. Bak Yapı Prestij Park ev fiyatları, 1+1 dairelerde 259 bin TL, 2+1 dairelerde 299 bin TL, 3+1 dairelerde 399 bin TL olarak belirlendi. 


İstanbul Prestij Park lokasyon bilgisi;

-Torium metrobüs durağı...