02 / 05 / 2024

Bal Konut projesinin lansmanı yarın

Bal Konut projesinin lansmanı yarın

Bal Konut projesi Kayseri Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Resmi satışların başlamadığı Bal Konut projesinin lansmanı yarın gerçekleşecek.

30 bin metrekarelik bir konut projesinin iş kalemi süreleri!

Pek çok kişi inşaat projelerinde iş kalemi sürelerini merak ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden bu süreleri paylaştı. İşte 30 bin metrekarelik bir konut projesinin yaklaşık tamamlanma süreleri...

Kanal İstanbul manzaralı konut projesinin 3'üncü etabında son dakika! İhalesi 4'üncü defa iptal edildi! 

Arnavutköy’de hayata geçirilmesi planlanan Kanal İstanbul manzaralı konutlar için gerçekleştirilen ihalede iptal kararı geldi. 5 etap şeklinde inşa edilecek konut projesinin 621 konutluk 3’üncü etabının ihalesi, dördüncü defa iptal edildi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Orta gelirliye konut projesinin detayları belli oldu

İktidara yakın gazeteci orta gelirliye konut projesinin şartlarını katıldığı televizyon programında açıkladı.

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tam 458 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 458 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Bakan Kurum açıkladı! İşte konut projesinin çekiliş tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesinin çekiliş tarihini kamuoyu ile paylaştı.

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri ortaya çıktı!

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin ilk görselleri de ortaya çıktı. İşte İlk Evim projesiyle ilgili o görseller...

İşte TOKİ sosyal konut projesinin yapılacağı güncel liste

TOKİ’nin uygun fiyatlı konut projesinin hangi il ve ilçelerde yapılacağı kesinleşti. Peki, TOKİ’nin 2022 uygun fiyatlı konut projesinden hangi şartlarda faydalanılabilir. TOKİ’den kimler ev alabilir? İşte TOKİ’den nasıl ev alırımın cevabı:

TOKİ Balıkesir Marmara ilçesinde ucuz 2+1, 3+1 daire sahibi olun! 8 soruda TOKİ Balıkesir ..

Balıkesir’in Marmara ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Marmara projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir İvrindi’de 2 bin 280 TL taksitle ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir tüm detaylar..

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir İvrindi projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Sosyal konutta taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Havran’da 2 bin 280 TL taksitle ucuz ev sahibi olun! 12 soruda TOKİ Balıkesir…

Balıkesir’in Havran ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Havran projesinde toplam kaç adet konut yapılacak? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? Ucuz konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bigadiç’de uygun fiyatlarla 2+1 ve 3+1 daire sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar...

 Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bigadiç projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Bal Konut projesinin lansmanı yarın Haberi

Bal Konut projesinin lansmanı yarın

Şehrin merkezin toplam 2 bin 400 konuttan meydana gelecek Bal Konut projesi Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek. 


Kayseri Belediyesi Bal Konut projesinde yer alan daireler  2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Yeni Karesi Bal Konut'ta resmi satışlar henüz başlamadı. Bal Konut projesinin lansmanı yarın saat 11:00'da Balkot'ta gerçekleşecek. 


Fiyat ve ödeme planının lansmandan sonra belirleneceği projede arsa tahsisi yapan alıcılara öncelikli bilgi verilecek.



Bal Konut Projesi;

http://www.baltok.net/

Öznur...