25 / 04 / 2024

balaban toskana

balaban toskana

Toskana Evleri'nin metrekare fiyatlarının bin 700 dolar+ KDV'den başladığını vurgulayan Balaban, bu fiyatın rekabetçi olacağını düşündüklerini belirtti.

Başakşehir Toskana Orizzonte iletişim!

Başakşehir ’ de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projenin lansmanı dün gerçekleşti. Başakşehir Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi Başakşehir’de yükseliyor. Emaar Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre projenin Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre uzaklıkta hayata geçirildiğini söylemek mümkün.

Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Toskana Orizzonte projesi Başakşehir ’de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Projede 187 adet villa bulunuyor. Toskana Orizzonte villa fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.

Başakşehir Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Peki Başakşehir Toskana Orizzonte nerede?

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ev fiyatları!

Toskana Orizzonte projesi Başakşehir ’de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte ev fiyatları 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte iletişim!

Başakşehir ’ de 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Başakşehir Toskana Orizzonte projesinin lansmanı dün gerçekleşti. Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyatları 625 bin dolardan başlangıç gösteriyor. İlk etap konut teslimlerinin bu yıl eylül ayında yapılması planlanan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat: Toskana Orizzonte!

Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Toskana Orizzonte Konutları 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje "Yeryüzü ile gökyüzü arasındaki tek kat: Toskana Orizzonte" sloganıyla tanıtılıyor.

Emaar Toskana Orizzonte fiyat!

Emaar Toskana Orizzonte fiyat listesi kapsamında konut fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta olan proje Toskana Vadisi projesinin 3. fazı olarak tanıtılıyor.

Toskana Orizzonte iletişim!

Toskana Orizzonte iletişim için 0212 850 83 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Büyükçekmece Göl Vadisi'nde inşa edilen proje Arıkan Yapı ve Emaar ortaklığında hayata geçiriliyor.

Toskana Orizzonte'de villalar 625 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Büyükçekmece'de Toskana Vadisi'nin 3. fazını oluşturan Toskana Orizzonte tek katlı 187 villadan oluşacak. 450 dönüm üzerinde 8 farklı tipte villanın yer alacağı projede fiyatlar 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte'de metrekaresi 2 bin 500 dolar!

Arıkan Yapı, Emaar Türkiye’nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesinin üçüncü etabında ortak olarak ‘tek katlı villa’ konseptiyle Toskana Orizzonte’yi hayata geçiriyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri projesinde köy kahvesi, köy fırını, köy bakkalı ve kütüphane bulunuyor. Proje Metrobüs Tüyap durağına 6.8 kilometre kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

balaban toskana Haberi

balaban toskana


Balaban, 2 sene içinde evlerin inşaatının bittikten sonra metrekare satış fiyatlarının 3 bin doları geçeceğini iddia etti. Balaban, "Bizim sloganımız da bu zaten: 'Oturduğunuz yerden kazanın'. Toskana Evleri'ni yaşamak için alanlar, satmayı planladığında da kazanacak" dedi....