28 / 03 / 2024

Balance Güneşli projesi ulaşım

Balance Güneşli projesi ulaşım

İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde yaşama geçirilen Balance Güneşli Residence projesinde yer alan daireler 2015 yılında teslim edilecek. İşte Balance Güneşli projesi iletişim...

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

ŞOK Market'te New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor! ŞOK online aktüel kataloğu

ŞOK Market 2 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime girerken New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkacak.

Sağlıklı bedeni sağlıklı ayaklar taşır! New Balance'ta yüzde 60 indirim ! İşte New Balance 19 eylül 2022 fiyat listesi

New Balance online mağazası üzerinden seçili spor ürünlerde yüzde 60’a yakın indirim uyguluyor! Peki indirime dahil olan ürünler neler? New Balance 19 Eylül 2022 New Balance fiyat listesi!

Smart Balance Elektrikli Kaykayla yollar eğlenceli hale geliyor! İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gençlerin eğlencesi olan elektrikli kaykay Teknosa'da uygun fiyatıyla satışta. Peki Smart balance elektrikli kaykayın özellikleri neler? Smart balance elektrikli kaykay fiyatı kaç TL? İşte 3 Nisan 2022 fiyat listesi...

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Em tarafından kuruldu.

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  210 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Oğuz Yavaşca, Emrah Fakir ve Mustafa Oğuz Yavaşca tarafından kuruldu.

Balance Otelcilik Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Otelcilik Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baytar tarafından kuruldu.

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daraouzıjammal ve Mohamad Walid Dakhel tarafından kuruldu.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli projesi ulaşım Haberi

Balance Güneşli projesi ulaşım

Balance Gayrimenkul imzası taşıyan Balance Güneşli projesi iletişim bilgilerinden bahsetmeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Projede konut satışları devam ediyor. 


İçerisinde;  118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağaza bulunan Balance Güneşli Bağcılar projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Ev ve loft ofislerin alanlarının 76 metrekare ile 178 metrekare arasında farklılık gösterdiği Güneşli Balance projesi, İstanbul Avrupa yakası Bağcılar-Güneşli bölgesinde inşa ediliyor. 


Basın Ekpres Balance Güneşli projesinin sosyal donatı alanları arasında; kat bahçeleri, güvenlik, otopark, oyun alanları, teras, yüzme havuzu, yeşil alanlar yer alıyor. 


Balance Güneşli projesi iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 447 47 07. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. 


17 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Balance...