19 / 04 / 2024

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.



Balance Güneşli projesi, Balance Gayrimenku imzası ile hayata geçiriliyor. Proje, mimari tasarımı ve teknolojik üstünlükleri ile öne çıkan, çalışmaya hazır ofislerini satış ve kiralamaya sunuyor. Projede yaşam başladı ve Şölen, Mars Lojistik, HSBC Bankası gibi şirketler şimdiden yerini aldı. 

A Plus ofis projesi olan Balance Güneşli, 50 metrekare ile 2500 metrekare arasında değişen envantere sahip. Plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerinin yer aldığı projede dikey ve yatay bloklarda konumlanan ofisler çalışma performansını maksimumda tutacak tüm detaylara sahip.

Balance Güneşli de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesinde satın alımlarda yüzde 20 indirim devam ediyor. Projede devletin konutlar için süresini uzattığı yüzde 10 KDV indirimi de konut olarak kullanılmak üzere alınacak stüdyo ofislerde uygulanmaya devam ediyor. İşyeri ruhsatı verilebilen ofisler iyi bir yatırım aracı olarak da konumlanıyor. Satın alımların yanı sıra kiralamalarda da farklı seçenekler sunuluyor. 

Balance Güneşli de yüzde 20 indirim imkanı!

Restoran ve kafeler ve marketin yer aldığı Balance Güneşli'nin 13. katında yer alan spor ve SPA merkezi de molaların keyfini artırıyor. 

Balance Güneşli de yüzde 20 indirim imkanı!


Web: http://www.balancegunesli.com.tr/


Geri Dön