19 / 04 / 2024

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV imkanı ile ofis sahibi olunabiliyor...



 

Balance Güneşli'de iş hayatı başladı. Balance Güneşli, her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğiyle ön plana çıkıyor. 

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı Balance Güneşli projesinde kiralamalar ve satışlar devam ediyor. Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler yüzde 5 KDV fırsatından yararlanıyor.

Balance Güneşli projesinden satın alınan ofis istendiği anda yatırıma dönüştürülüp kiraya verilebiliyor ve yüksek kira getirisi ile yatırımı sübvanse etmeye başlıyor. Üstelik bölgedeki hiçbir projede yer almayan ve sadece Balance Güneşli projesinde yer alan işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj yaratıyor. 

Balance Güneşli de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!

Rezidansta 14’üncü katın üzerindeki şehir manzaralı, işyeri ruhsatlı loft ve stüdyo ofislerde küçük işletmelere ve serbest çalışanlara ideal ofis ortamı da sunuluyor.  

Şölen Çikolata, Mars Logistics, HSBC Bank gibi uluslararası markaların da tercih ettiği Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını vadediyor.

Balance Güneşli'de verilen tüm hizmetler A plus ofis projesi kalitesinde… Ticaretin merkezinde satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2500 metrekare arasında değişen envantere sahip Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimler yer alıyor. Dikey ve yatay bloklarda konumlanan ofisler çalışma performansını maksimumda tutacak tüm detaylarla dikkat çekiyor.

Balance Güneşli de yüzde 8 KDV ile yatırım fırsatı!


Yaşam Sokağı’nda bir kahve molası…


Balance Güneşli’ye artı değer katan bir başka unsurda Yaşam Sokağı… İş arası biraz nefes almak ve sosyalleşmek için keyifle zaman geçirilecek,  sokakta gezmenin keyfini veren Balance Güneşli Yaşam Sokağı’nda, restoran ve kafeler, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği hizmet noktaları açılıyor. Sokak Kahvecisi ve Starbucks gibi kahve alanında en iyi hizmeti veren markalar ile Migros, Koleksiyon Mobilya, İkamet Döner ‘de Yaşam Sokağı’nda hizmete açıldı. 35 metrekare ile 890 metrekare arasında değişiklik gösteren ticari birimlerin bulunduğu Yaşam Sokağı’nda da kiralama ve satış sürüyor.

Lokasyonuyla dikkat çekiyor


Bir ofis projesinden beklenen tüm hizmetlerin aynı kalite ve dengede tutulduğu Balance Güneşli projesinde lokasyon da önemli bir tercih sebepleri arasında. Kamu kurumları, hastaneler, iş merkezleri, oteller, havaalanları ve yeni ulaşım arterlerine yakınlığı ile değerli bir yatırım aracı olarak görülen Balance Güneşli projesi E-5, TEM ve sahil yollarını birbirine bağlayan özel bir konumda bulunuyor. Şehrin her noktasından kolay ve hızlı ulaşım imkanı sağlayan Balance Güneşli projesi, yakın çevrede inşaatı süren metro hatlarının yanı sıra, metrobüs durakları, Atatürk Havalimanı, 3. havalimanı bağlantı yolu, İstoç, Masko, CNR, Bakırköy İDO, Ataköy Marina gibi önemli merkezlere yakın konumda bulunuyor.

www.balancegunesli.com.tr


Geri Dön