19 / 03 / 2024

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV kampanyası!

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV kampanyası!

Ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalar ve serbest meslek sahiplerine özel kampanyasına devam eden Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimi sunuluyor.



Balance Güneşli projesini Şölen Çikolata’nın yaklaşık 250 kişilik yönetim kadrosu, HSBC Bank gibi uluslararası markalar da tercih etti. Projede yatırm yapmak isteyenler yüzde 10 KDV kampanyasından yararlanıyor. 
 

Kurumsal yapıya katkıda bulunan prestijli ofis ve hizmetler…

A plus ofis projesi kalitesindeki Balance Güneşli'de ofisler satılık ya da kiralık, 50 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişen envantere sahip.

Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimler barındırıyor. Dikey ve yatay bloklarda konumlanan ofisler çalışma performansını maksimumda tutacak tüm detaylara sahip. 

Dikey blokta yer alan plaza, loft ve stüdyo ofisler plaza kültürünün avantajlarıyla, çalışanlara yüksek kaliteli profesyonel yaşam standartları sunuyor. Prestij ve güvenlik, projeye ilk adımı atar atmaz tüm şirketlerin misafirlerinin karşılandığı şık bir resepsiyon ile başlıyor. Misafirlerinizi ister katınızda, isterseniz resepsiyonun yer aldığı katta konforlu ve şık dizayn edilen bekleme alanında ağırlayabiliyorsunuz. İç dekorasyonları tamamlanmış. 51 ile 137 metrekare arasında ki stüdyo ofisler ile 104 ile 212 metrekare arasında değişen loft ofisler küçük ölçekli firmalara hizmet vermek üzere hemen taşınmaya hazırlar. 160 -1500 metrekare büyüklüğünde ve ihtiyaç duyulduğunda birleştirilebilen plaza ofisler ise firmaların kendi dekorasyonlarını yapabilmeleri için tüm alt yapıları hazır durumda olarak Balance Güneşli’nin dikey blokta yer alan ofis alternatifleri arasındalar.

Ofis alanlarının daha efektif kullanılabilmesi için belirli katlarda, günlük ve saatlik rezerve edilebilen projeksiyon, televizyon, internet ve diğer teknolojik çözümlerin sunulduğu toplantı odaları yer alıyor.

Tüm kullanıcıların hizmetine açık olan toplantı odaları, iş yoğunluğu olan firmalar için özel bir alternatif oluştururken daha küçük metrekareli ofislerin de daha geniş çalışma alanları yaratmasına olanak tanıyor. Her katta farklı metrekarelerde bulunan kat bahçeleri ise kısa molalarda çalışanlara bahçe konforunda sosyalleşme alanı yaratıyor.  Projede ayrıca öğle yemekleri için tüm şirketlerin ortak kullanabileceği bir yemekhane alternatifi de bulunuyor. Güvenliğin esas olduğu projede, merkezi havalandırma-ısıtma ve güvenlik sistemleri,  ses yalıtımı, tablet ve telefonlar ile loft ve stüdyo ofislerin dışarıdan kontrolünü sağlayan akıllı otomasyon sistemleri gibi teknolojik birçok donanıma sahip. 

 

Balance Güneşli de yüzde 10 KDV kampanyası!

 
Büyük şirketler için müstakil bağımsız ofisler…

Yatay bloklarda yer alan ‘müstakil ofis blokları’ ise büyük şirketlerin ticari faaliyetlerini rahatlıkla yürütmelerini sağlarken, tekil kullanıma olanak veren az katlı yapısı ile firmaların kendi kurumsal kimliklerini yansıtmalarına da olanak veriyor. 


Web: www.balancegunesli.com.tr


Geri Dön