06 / 12 / 2025

Balıkesir burhaniye arazi fiyatları

Balıkesir burhaniye arazi fiyatları

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde inşa edilen Reşitköy Barajı için istimlak bedelleri ödendi. İstimlak bedelinin düşük olduğunu söyleyen çiftçiler, arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirtti.

Milli Emlak’tan Balıkesir ve Sakarya’da arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Sakarya’da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardığını duyurdu. Söz konusu ihaleler Kasım ve Aralık ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Belediyelerden Balıkesir ve Adana’da satılık 25 arsa, arazi ve kargir ev!

Balıkesir ve Adana’da yer alan 25 adet arsa, arazi ve kargir ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalelerinin 18 Kasım ve 25 Kasım’da yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak Ankara ve Balıkesir’de 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Araziler Beypazarı ve Havran’da yer alıyor. 

Manyas Belediyesi’nden Balıkesir’de satılık 8 adet arsa, arazi ve kavaklık!

Manyas Belediye Başkanlığı, Balıkesir Manyas’ta yer alan 8 adet  arsa, arazi ve kavaklığı satışa çıkardı. Satış ihalesi 14 Kasım’da yapılacak.

Milli Emlak Konya ve Balıkesir’de arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Kasım ayı içerisinde yapılacak. 

Milli Emlak’tan Balıkesir ve Mersin’de KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ve Mersin’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Antalya ve Balıkesir’de arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya Akseki ve Balıkesir Ayvalık’ta yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 3 Temmuz ve 8 Temmuz’da yapılacak.

Milli Emlak’tan Ordu ve Balıkesir’de satılık arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ordu ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 17 Haziran ve 24 Haziran’da yapılacak.

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de KDV’den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Antalya ve Balıkesir’de arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Balıkesir’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak Samsun ve Balıkesir’de KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Samsun ve Balıkesir’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. 

Milli Emlak Ankara ve Balıkesir’de KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

Balıkesir burhaniye arazi fiyatları Haberi

Balıkesir burhaniye arazi fiyatları

Balıkesir Burhaniye'de Reşitköy Barajı inşaatı devam ederken, çiftçiler ödenen istimlak bedellerinden şikayet etti. Arazi fiyatlarının çok yükseldiğini belirten çiftçiler, istimlak bedelinin düşük olduğunu vurguladı.

Memleket Gazetesi'nde yer alan habere göre, ilçeye 13 kilometre uzaklıktaki Subeylidere Mahallesinde, arazileri baraj sahası içinde kalan çiftçilere ödemeler yapıldı. Yüksek arazi fiyatları nedeniyle ödenen istimlak bedelleri çiftçileri memnun etti. 

Sübeylidere Muhtarı Mustafa Demir, çok sayıda arazinin baraj havzası içinde kaldığını vurgulayarak, "İstimlak bedelleri ödenmeye başlandı. Şu anda, açık alanlarda dekarda 8-10, zeytinliklerde ise 15- ile 18 bin lira arasında para ödeniyor. Oysa, Artvin'in Yusufeli ilçesindeki kamulaştırmalarda dekara 65 bin ile 120 bin lira arasında para ödendiğini öğrendik. Bize ödenen bedellerin artırılmasını bekliyoruz. Aksi halde, çiftçiler mağdur olacak" şeklinde konuştu.