23 / 04 / 2024

Balıkesir Dursunbey yatırımları

Balıkesir Dursunbey yatırımları

Balıkesir Dursunbey Belediyesi tarafından çalışmaların tamamlandığı Aşağı Sanayi bölgesinde keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verildi. Yatırımlardan bahsedildi.

Balıkesir Dursunbey'e 35 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Dursunbey'de katıldığı törenlerde toplam bedeli 35 milyon 100 bin lira olan yatırımların açılışlarını ve hizmet alımlarını gerçekleştirdi.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

Balıkesir Dursunbey OSB'ye 18 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi tarafından çalışmaların tamamlandığı Aşağı Sanayi bölgesinde keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verildi. Yatırımlardan bahsedildi.

Denizli'ye yapılan kamu yatırımları meclis gündeminde!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli İli'ne yönelik kamu yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı, sorularının Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Kale Grubu'ndan Balıkesir OSB'ye fabrika!

Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.

Balıkesir Havran yatırıma doyacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Körfez Bölgesi'ne yönelik yatırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İşte Havran'a yapılacak o yatırımlar...

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak yatırımları kazandırdı!

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak sektörü kazanç sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 5 yıl içinde oluşacak yatırımlar neticesinde emlak ve arsa fiyatlarının 3'e katlanacağının sinyalini verdi.

Balıkesir'de otel yatırımları artıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, otel yatırımlarıyla ilgili birçok projenin ihale safhasında olduğunu belirterek, turizmde atağa geçtiklerini söyledi.

Veysel Eroğlu Balıkesir'deki yatırımları anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir’de 20 adet tesisten 10’unun açılışını gerçekleştirerek, 10 adet tesisin ise temelini attı.

Balıkesir Dursunbey yatırımları Haberi

Balıkesir Dursunbey yatırımları

Geçtiğimiz yaz aylarında Aşağı Sanayi bölgesinde başlatılan genişletme çalışmaları kapsamında özellikle tonajlı araçların kullandığı fakat darlığı sebebi ile büyük sıkıntılar yaşatan yol Dursunbey Belediyesi tarafından genişletilmişti. Başkan Bahçavan çalışmaların tamamlandığı bu yolda yerlerinden feragat ederek genişletme çalışmalarına destek olan keresteci esnafları onuruna akşam yemeği verdi.


GENİŞLEME ÇALIŞMALARINA FESTEK OLAN İŞ ADAMLARINA TEŞEKKÜR

Yemeğe Başkan Bahçavan'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclis üyesi Vacit Kahvecioğlu, Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı Ercan Bal, Dernek yöneticileri ve çok sayıda iş adamı katıldı. Yemeğin ardından konuşma yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, katılan herkese teşekkürlerini sundu. Aşağı sanayi bölgesinde geçtiğimiz yıl ve bu yıl içinde gerçekleştirilen genişletme çalışmalarında desteği bulunan esnaflarla bir araya geldiklerini ifade eden Başkan Bahçavan, daha önce Keresteci esnafları ile...