29 / 03 / 2024

Balıkesir Dursunbey'e 35 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Dursunbey'e 35 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Dursunbey'de katıldığı törenlerde toplam bedeli 35 milyon 100 bin lira olan yatırımların açılışlarını ve hizmet alımlarını gerçekleştirdi.




Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Dursunbey'de katıldığı törenlerde toplam bedeli 35 milyon 100 bin lira olan yatırımların açılışlarını ve hizmet alımlarını gerçekleştirdi. Uğur, Marmara ve Türkiye'nin parlayan yıldızı olan Balıkesir'de Dursunbey'in de Büyükşehir'in parlayan yıldızı olacağını, yatırımcıların bu ilçeye ilgi göstereceklerini söyledi. Dursunbey'e Büyükşehir tarafından altyapı, yol çalışmaları, BASKİ çalışmaları ve iş makinesi araçlarıyla toplam 35 milyon 100 bin liralık yatırım yapıldı. Belediye tarihinin en büyük yatırımı olduğu belirtilen bu eserlerin açılışları, Başkan Uğur tarafından yapıldı. Törenlerde ilk olarak ilçe belediyesine ait yeni iş makineleri hizmete sokuldu, 61 çöp konteyneri mahallelere dağıtıldı.


Uğur'a teşekkür

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ise tüm bu eserlerin ilçeye kazandırılmasındaki en önemli faktörün Edip Uğur farkı olduğunu vurguladı. Bahçavan, arıtma tesisi için 12 milyon lira, yağmur suyu-kanalizasyon - içme suyu tesisi için 3 milyon lira, BASKİ bakım - onarım - imalat için 1.5 milyon lira, yeni iş makineleri ve hizmet araçları için 2 milyon 600 bin lira, merkez ve kırsal mahalle parke döşeme yol yapımı için 5 milyon lira ve asfalt ve stabilize yol yapımı için 11 milyon lira olmak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Dursunbey'e toplamda 35 milyon 100 bin lira yatırım yaptığını belirtti.



Yeni Asır


Geri Dön