25 / 04 / 2024

balıkesir kamu binalarında enerji tasarrufu

balıkesir kamu binalarında enerji tasarrufu

Balıkesir'de enerji sarfiyatı incelenen 5 kamu binasının gerekli tedbirleri alması halinde yüzde 22 oranında tasarruf edebileceği kaydedildi. Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin, "Valiliğimize ait 5 binada çalışma yapıldı." dedi...

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

Kamu binalarında enerji verimliliği ile 870 milyon TL tasarruf yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamu binalarında enerji verimliliğiyle sağlanan tasarruf miktarını 2023'e kadar 870 milyon TL tasarruf hedeflediklerini dile getirdi. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Hasan Sözbilir: Balıkesir'deki binalar fay bölgesinden uzaklaştırılmalı!

29 Ağustos'ta Balıkesir'de aynı gün içinde yaşanan üç depreme vurgu yapan Prof. Hasan Sözbilir, "Balıkesir'de 7.2 büyüklüğüne kadar deprem üretme potansiyeline sahip faylar var. Binaları tehlikeli fay bölgesinden uzaklaştırırsak depremden göreceğimiz zararı azaltmış oluruz" diye konuştu.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Adana'da depreme karşı kamu binalarında alınan önlemler mecliste!

Adana ilinde yaşanacak olası bir depreme karşı kamu binalarında alınan önlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamu binaları için enerji tasarrufu genelgesi!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu İle İlgili Genelge Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; yıllık toplam enerji tüketimi 250 ton eşdeğer petrol veya toplam inşaat alanı 10 bin metrekarenin üzerinde bulunan kamu binalarında 2023 sonuna kadar asgari yüzde 15 enerji tasarrufu sağlanması hedefleniyor.

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu ile İlgili Genelge!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu ile İlgili Genelge bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

balıkesir kamu binalarında enerji tasarrufu Haberi

balıkesir kamu binalarında enerji tasarrufu


Balıkesir'de enerji sarfiyatı incelenen 5 kamu binasının gerekli tedbirleri alması halinde yüzde 22 oranında tasarruf edebileceği kaydedildi.


Balıkesir İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda Balıkesir Vali Yardımcısı Nusret Şahin'in başkanlığında enerji tasarruflarını konu alan toplantı yapıldı. Açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Nusret Şahin, "Valiliğimize ait 5 binada çalışma yapıldı. Valilik binası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binası, Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü binası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası ve Emniyet Müdürlüğü ek binasında enerji etüdü yapıldı. Gelecekteki enerji kullanımımıza yön vereceğine inandığımızdan dolayı bu toplantıyı düzenliyoruz" dedi.


Kamu binalarının enerji etütlerini yapan EVD Enerji Bursa Bölge Koordinatörü Nesip Arıkan sunum yaptı. Arıkan, "Yapılan etüt çalışmalarında ortaya çıkan sonuçları sizlerle paylaşacağım. Verimlilik konuları ve yatırımlar ile geri dönüşlerini de sizlerle paylaşacağım. 5 kamu binasında...