25 / 04 / 2024

Balıkesir Merkez Havalimanı ne zaman açılacak

Balıkesir Merkez Havalimanı ne zaman açılacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Balıkesir'de deprem bölgesinde hasar tespit ediliyor!

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde yaşanan 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından hasar tespit çalışmaları sürüyor. Akçaköy'de hasar gören evler tahliye edilecek.

Balıkesir Havaalanı Kasım'da bitecek!

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havaalanı Terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu. Demiraslan, projenin yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Balıkesir Yeni Havalimanı 2018'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yeni havalimanının müjdesini verdi. Uğur, Balıkesir Yeni Havalimanı'nın 2018'de açılacağını söyledi.

Yatırımcılar Balıkesir'den 47.6 milyon TL'lik arsa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası verilerine göre Balıkesir'de emlak değerleri arttı. Yatırımcılar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait 47 milyon 600 bin TL'lik arsa satın aldı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Balıkesir Barosu'nun yeni hizmet binası açıldı!

Balıkesir Barosu'nun merkez Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'ndeki yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılış törenin katılan Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, yargı sistemi hakkında konuştu.

İşte Balıkesir'in yeni havalimanı!

Balıkesir merkeze yapılacak olan Merkez Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın yapımı 2016 yatırım planına alındı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur müjdeli haberi Ankara'dan verdi...

Balıkesir'e raylı sistem ve havalimanı terminali müjdesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile Balıkesir için hazırladığı projeleri ve Bakanlık ile işbirliği imkanlarını müzakere etti.

Balıkesir'e Bilim Merkezi kuruluyor!

Her biri için en az 10 milyon lira kaynak ayrılan bilim merkezlerinin 6'ncısı Balıkesir'de kuruluyor. İzmir'de ise Büyükşehir Belediyesi'nin TÜBİTAK'a henüz merkez yeri bile göstermediği belirtildi.

Balıkesir Merkez Havalimanı ne zaman açılacak Haberi

Balıkesir Merkez Havalimanı ne zaman açılacak

Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Balıkesir’de yapımı tüm hızıyla süren ve bölge halkı tarafından merakla beklenen Balıkesir Merkez Havalimanı’ndaki çalışmalara ilişkin açıklamada bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sosyal medya hesabı Twitter’dan çalışmaların hangi aşamada olduğuna ilişkin paylaşımda bulunan Funda Ocak, terminal inşasının yüzde 62 seviyesine geldiğini açıkladı. 

Funda Ocak, “Balıkesir Merkez Havalimanı Terminal binası ve mütemmimleri inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Proje tutarı 57 milyon 850 bin 14 TL olan bu önemli yatırım hakkında bilgi vermek istiyorum. Şu anda projenin inşaat seviyesi yüzde 62’ye ulaşmış durumda. Kağıt uçak görüntüsündeki çatısı ile özgün bir mimariye sahip bulunan terminal binası Balıkesir’imize layık muhteşem bir eser olacak” dedi.