06 / 12 / 2025

Balıkesir Sındırgı TOKİ başvuruları

Balıkesir Sındırgı TOKİ başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesindeki konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

Sındırgı depremleri vites yükseltti! Prof. Dr. Osman Bektaş uyarıyor! 5 saat içinde iki büyük deprem, dikkat!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Osman Bektaş, sosyal medya hesabından Sındırgı ile ilgili 5 saat içinde iki büyük deprem medyana geldiğini söyleyerek değerlendirdi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi 'Afet Bölgesi' ilan edildi!

AFAD Başkanlığı tarafından 1 Kasım'da alınan karar ile Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" olarak belirlendiği bildirildi.

Prof. Dr. Naci Görür'den Sındırgı uyarısı: Tek çözüm, depreme dirençli kent haline getirmek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir Sındırgı'da meydana gelen depremleri değerlendirerek, tek çözümün depreme dirençli kent haline gitirilmesi olduğunu söyledi. 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan Sındırgı uyarısı: Bir deprem daha olursa çok az ev ayakta kalır!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Sındırgı'nın üç ay içinde iki tane 6,1 büyüklüğünde depremin etkisinde kaldığını söyleyerek uyardı.

Prof. Dr. Osman Bektaş’tan 6,1’lik Sındırgı depremi açıklaması! 

Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 6,1 büyüklüğündeki Sındırgı depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Uşak deprem Kümesinin kanser gibi büyümeye devam ettiğini belirtti.

Üç ay önce Balıkesir'i uyaran deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt açıkladı! Temkinli olun!

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt Ağustos ayında Balıkesir'de 6 şiddetinde deprem beklediğini önceden söylemişti. Öğüt vatandaşlara 'Temkinli olun' uyarısında bulunuyor.

Prof. Dr. Naci Görür Balıkesir Sındırgı'yı uyardı: Hasarlı evlerden uzak durun!

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6.1 büyüklüğünde deprem meydana gelen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den Balıkesir Sındırgı'yı 'Hasarlı evlerden uzak durun' diyerek uyardı. 

MHP'li Milletvekili Yüksel’den kentsel dönüşüm çağırısı: Balıkesir için de yarısı bizden kampanyası uygulanmalı!

MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel Balıkesir'in  Sındırgı ilçesinde meydana gelen depremi hatırlatarak, Balıkesir için acil kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Balıkesir Kasaba Thermal Wellness Resort projesinde ÇED süreci başladı! İşte projeyle ilgili tüm ayrıntılar

Sinpaş GYO'un iştiraklarından Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul tarafından yapılması planlanan Balıkesir Kasaba Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili ÇED süreci başladı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Balıkesir Sındırgı açıklaması: Büyük deprem olması şaşırtır!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden Sındırgı depremi ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması açıklama yaparak, “Büyük deprem olması şaşırtır” dedi.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan Sındırgı depremi açıklaması: 6,1’i aşan bir artçı deprem beklemiyorum!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmi sosyal medya hesabı üzerinden Sındırgı depremi ile ilgili olarak bir açıklama yaparak, “6,1’i aşan bir artçı deprem beklemiyorum” dedi.

Bakan Murat Kurum’dan belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Balıkesir’in Sındırgı ilçesindeki afet konutlarının temel atma töreninde gerçekleştirdiği konuşmada belediyelere kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

'Sındırgı deprem fırtınası' diyen Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Balıkesir uyarısı! Daha büyük depremler olabilir!

'Sındırgı deprem fırtınası' diyen Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Balıkesir için uyarı geldi. Bektaş, daha büyük depremlerin olabileceğini açıkladı. 

Balıkesir Sındırgı TOKİ başvuruları Haberi

Balıkesir Sındırgı TOKİ başvuruları

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam 100 adet konuta yer veriliyor. Projedeki konutlar için başvurular yarın itibariyle sona eriyor.

Sındırgı TOKİ projesinde 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Proje için yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat imkanı sağlanıyor.

Başvuruların 11 Temmuz 2018 itibariyle kabul edilmeye başlandığı projede konut fiyatları 182 bin 560 TL ile 201 bin 606 TL arasında farklılık gösteriyor.

Balıkesir Sındırgı TOKİ projesi için en düşük konut bedeli 18 bin 256 TL, en yüksek konut bedeli ise 40 bin 321 TL olarak belirlendi.

Aylık taksit tutarlarının 811,38 TL ile 1.512 TL arasında değiştiği projeden 120 ay, 156 ay ve 180 ay vadeyle daire sahibi olmak mümkün.