25 / 04 / 2024

bankalar emekli kredisi

bankalar emekli kredisi

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. İşte detaylar...

Banka promosyon 2024! Emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor? Şimdi açıklandı!

Mart ayına girilmesiyle beraber bankalar emekli maaş promosyonlarını güncelledi. Peki emekli promosyon 2024 en yüksek hangi banka veriyor?

Banka banka emekli maaş promosyonları! Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Bankalar emekli maaşı promosyonlarını açıkladı. Yapılan açıklamalarda milyonlarca emekliyi ilgilendiren güncellemeler yapıldığı duyuruldu. Promosyon ödemeleri için bankalar 1-31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruları kabul edecekler. 

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli promosyonlarını yükseltecek mi? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama! 

TÜED Başkanı Kazım Ergün, emekli maaş promosyonları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Başta kamu bankaları olmak üzere bankalar promosyon rakamlarında artışa gitmeli" dedi. İşte Ergün'ün o açıklaması...

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Bankalar konut kredisi ödemleri ile ilgili olarak kredi oranında ve geri ödeme sisteminde değişiklikler yapıyorlar. Buna göre, bankaların 2 milyon TL'lik konut kredisi ve uyguladıkları geri ödeme planı!

Bankalar emekli promosyonlarını peş peşe güncelledi! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerinin maaşlarına gelen zamlardan sonra bankalar da emekli promosyonlarında güncellemeye gitti. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? 

Merkez Bankası'nın faiz hamlesi sonrası Avustralya'da 4 büyük banka konut kredisi faizlerini yükseltti

Commonwealth Bank of Australia National Australia Bank, ANZ Group Holdings ve Westpac Banking Corp gibi Avustralya'nın önde gelen bankaları, konut kredisi oranlarını 25 baz puan artırdı.

Bankalar emekli promosyon yarışında birbirine girdi, o banka zirveye fırladı!

Emekliler, Temmuz ara zammı sonrası bankaların vereceği promosyonlara odaklandı. Kamu bankaları, emekli maaşını taşıyanlara 7,500 TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor. SGK emekli promosyonları ve bankaların ödeme miktarları hakkında bilgiler haberimizde bulunuyor.

Garanti, Ziraat ve Yapı Kredi Bankası kesenin ağzını yırtılana kadar açtı. Emekli promosyonunda dev rakam

Bankalar emekli maaşlarına zam gelmeden önce emekli vatandaşların kendi bünyelerinden maaş almalarını sağlamak adına büyük bir çaba gösteriyor. Yapı Kredi Bankası, Garanti ve Ziraat Bankası'ndan da konuyla ilgili önemli bir adım geldi.

Garanti Bankası'ndan sürpriz. Emekli promosyonunda rakamlar değişti

Bankalar emekli promosyonları konusunda güncellemelere gitmeye devam ediyor. Garanti Bankası'nın promosyon miktarı da vatandaşlar tarafından merak ediliyordu. İşte Garanti Bankası'nın promosyon miktarı hakkında detaylar.

Akbank'tan flaş açıklama. İşte promosyon miktarları

Bankalar emekli vatandaşların maaşlarını kendi bankaları üzerinden alması adına canla başla mücadele etmeye devam ediyor. Bu konuyla ilgili Akbank cephesinden de açıklama geldi.

Emekli maaşlarına ikramiye desteği: SGK tek tek tarih verdi! Bayram ikramiyeleri hesaplara geçiyor!

Bankalar, emekli maaşı alan müşterilerine hizmet verirken SGK'nın açıklamasını paylaştılar. Nisan ayında emeklilik işlemleri tamamlanan, ancak Ramazan Bayramı ikramiyesini henüz alamayan 4A, 4B ve 4C emeklileri için sevindirici bir haber var. Bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı belli oldu.

Emekliler bu haberi duyunca sevinç çığlıkları atacak! Maaş tutarının tam 20 katı ödenecek

Gıda ve fatura gibi gereksinimlerin yükselmesi sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere Vakıfbank'tan harika kredi olanağı. Aylığını bu bankadan alan emeklilere, aylığının 20 katına kadar kredi olanağı sunuluyır. İşte Vakıfbank'ın üst limiti 250 bin TL olan emekli kredisi şartları.

Kamu Bankaları emekli promosyon ikramiyesi ne kadar? Cumhurbaşkanı onaylı veriliyor!

Emekliliklerin ceplerini rahatlatacak olan promosyonlar kamu bankalarında ne kadar? İşte Cumhurbaşkanı onaylı verilen emekli promosyon miktarları...

bankalar emekli kredisi Haberi

bankalar emekli kredisi

Genellikle tek geçim kaynağı aldığı emekli maaşı olan emekli vatandaşlar için son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, ihtiyaçlarına yetişemeyen emekliler için bankalardan farklı kampanya atakları başlattı. Devlet bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank da emekliler için kredi kampanyası için düğmeye bastı.

Yine aktarılan detaylara göre, üç banka söz konusu dönemde sadece o gruptaki vatandaşlara özel olarak geliştirilen tüketici kredisi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası milyonlarca emekli için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Peki emekli vatandaşlar için için başlatılan kredi kampanyasından nasıl yararlanılır? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Halk Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası detayları...

Kamu bankaları arasında yer alan Halk...