20 / 04 / 2024

bankaların ev kredi faiz oranları haziran

bankaların ev kredi faiz oranları haziran

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında Temmuz ayının ikinci güncellemesi yapıldı. Son güncellemeye göre Denizbank'ın 120 aya kadar yüzde 1,01 olan faiz oranı yüzde 1,03'e yükseldi.

Konut kredisi banka faiz oranları değişti!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında haftanın ilk güncellemesi yapıldı. Son güncellemeye göre yalnızca bir bankada değişiklik oldu. En düşük faiz oranı yüzde 0,98'den başlıyor. İşte son durum...

Banka konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında bu haftanın ilk güncellemesi yapıldı. En düşük faiz oranı yüzde 0,96 ile DD Mortgage'ta uygulanıyor. İşte faiz oranlarında son durum...

Konut kredisi faiz oranlarında haftanın üçüncü güncellemesi!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında bu haftanın üçüncü güncellemesi yapıldı. Pazartesi ve salı güncellenen faiz oranlarında bugün yine bir bankada değişiklik oldu. İşte faiz oranlarında son durum...

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı...

Konut kredisinde bankaların açıkladığı geri ödeme rakamları korkuttu!

Ev sahibi olmak isteyenler kredi bulmakta zorluk yaşarken, bankaların istediği faiz ve geri ödeme miktarları vatandaşları endişelendiriyor.  10 yıllık geri ödemeli kredilerde faizlerle ödeme dörde katlanıyor.  İşte 2 milyon TL için bankaların istediği taksit ve geri ödeme tutarları.

Emlak devi Signa'nın çöküşü, Avrupa'daki bankaların kredi kalitesini vurdu!

Avrupa'nın önde gelen emlak ve perakende holdinglerinden Signa'nın iflası bankaları da etkiledi. Bazı ülkedeki bankaların kredibilitesi ve karları üzerinde olumsuz bir etki olarak tanımlandı.

Ev almak isteyen herkes baksın, rakamlar sil baştan yeniden hesaplandı: 1 milyon TL konut kredisi faiz oranı ne kadar? 

Bankaların konut kredi musluklarını kısması, kredi faiz oranlarının yükselmesi ve ev fiyatlarının artması yeni ev almanın hayalini bile kurduramıyor. Bankalardan kredi çekmek isteyenler ise kredi faiz oranlarının ne kadar olduğunu merak ediyor.

Moody’s Türk bankalarının görünümünü negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s’tan Türk bankalarının görünümüne ilişkin olumlu bir adım geldi. Moody’s Türk bankacılık sektörünün görünümünün negatiften durağana çevirdiğini duyurdu

Bankaların verdiği krediler İstanbul ve Ankara’ya gitti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre bankaların haziran sonu itibarıyla takipteki alacaklar da dahil 10 trilyon lirayı aşan toplam kredi hacminin yüzde 51,7’lik bölümü bu iki ilde oturanlara verildi.

Sert yükseliş! Kamu bankalarının bireysel kredi faizlerinde deprem!

Merkez Bankası faiz artırımı kamu bankalarının konut ve tüketici kredisi faizini sert etkiledi. İşte detaylar...

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Konut satışlarını bankaların kredi uygulamaları frenliyor!

Konut satışlarındaki düşüş devam ederken sektör temsilcileri bu düşüş trendinin sebepleri arasında bankaların kredi uygulamalarının da bulunduğunu kaydediyor.

Merkez Bankası’ndan bankalara çok tartışılacak kredi talimatı! 70 bin liranın üzerinde kredi yok!

Bankalar 70 bin liranın üzerinde kredi vermemeye başladı. Bu doğrultuda, Merkez Bankası’nın ihtiyaç kredilerinde 70 bin lira sınırının, konut kredilerinde ise 250 bin lira sınırının aşılmamasına ilişkin bankalara talimat yolladığı öğrenildi. 

Bu bankalar 36 ay vadeli 50 bin lira kredi veriyor! İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz oranları...

Bankaların ihtiyaç ve tüketici kredi tutarları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Nisan ayına girmemizle birlikte bankalardan yeni kampanya açıklamaları gelmeye devam ediyor. Bankalar ödeme takvimine ilişkin ayrıntıları internet şubeleri üzerinden paylaşıyor. İşte bankaların ihtiyaç kredi faiz or

Denizbank'ın faizsiz kredi kampanyası devam ediyor! Son başvuru 31 Mart, kaçırmayın!

Bankaların kesenin ağzını açtığı bu dönemde, Denizbank yeni müşterilerine hoş geldiniz kampanyası kapsamında faizsiz kredi veriyor. Denizbank'ın faizsiz nakit avans kredisi için son başvuru tarihi ise 31 Mart 2023.

bankaların ev kredi faiz oranları haziran Haberi

bankaların ev kredi faiz oranları haziran

Bankaların konut kredisi faiz oranlarında Temmuz ayının ikinci güncellemesi yapıldı. Faiz oranlarında son güncelleme ile bir bankada değişiklik oldu. 120 aya kadar yüzde 1,01'le kredi veren Denizbank faiz oranını yüzde 1,03'e çıkarttı.


Fibabanka ve İş Bankası'nın faiz oranları 120 aya kadar yüzde 1,09 olarak belirlendi. Vakıfbank 120 aya kadar yüzde 1,12 faiz oranıyla kredi veriyor. Ziraat Bankası ise 60 aya kadar yüzde 1,07, 120 aya kadar ise yüzde 1,09 faizle kredi imkanı sunuyor. 


En düşük faiz oranı yüzde 0,98 ile DD Mortgage'ta uygulanıyor. DD Mortgage'tan sonra en düşük faiz oranı uygulayan bankalar yüzde 0,99 faiz oranı ile Yapı Kredi ve Finansbank. En yüksek faizle kredi veren banka ise yüzde 1,50 ile Türkiye Finans olarak belirlendi. 


İşte bankaların güncel faiz oranları tablosu; 




Özge...