25 / 04 / 2024

banu ergin pr sarp group

banu ergin pr sarp group

1990 yılından bu yana konut ve ofis projeleri hayata geçiren Sarp Group, basın iletişim faaliyetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı. Sarp Group imzalı projelerin iletişimi Banu Ergin PR tarafından yürütülecek.

Dağ Mühendislik'in PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Banu Ergin PR, 2016 yılında Türkiye’nin en çok satış yapan ilk üç firması arasında olan Dağ Mühendislik’in iletişim çalışmalarını yürütecek...

FerYapı'nın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, İstWest ve iTower gibi sembol projelerle gayrimenkul sektöründe fark yaratan FerYapı ile el sıkıştı

Vakıf Yatırım’ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, 1996 yılında kurulan Vakıf Yatırım’ın iletişim çalışmalarını üstlendi.

VIA GYO ile Banu Ergin PR ayrıldı!

Banu Ergin PR, VIA Gayrimenkul Yatırım Ortakllığı ile yakın zamanda başlattığı iş birliğini karşılıklı sonlandırma kararı aldı. İşte Banu Ergin PR'ın açıklaması..

VIA GYO’nun yeni PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye'nin en değerli yatırımlarını hayata geçiren ve ilkleri içerisinde barındıran projeleriyle adından söz ettiren VIA GYO ile el sıkıştı.

Rönesans Gayrimenkul'ün PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Birçok farklı sektöre iletişim danışmanlığı hizmeti veren Banu Ergin PR, Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırım şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile el sıkıştı.

Ofton İnşaat'ın PR ajansı Banu Ergin PR oldu!

Başta inşaat, otomotiv, sağlık olmak üzere birçok farklı sektöre medya iletişimi alanında hizmet veren Banu Ergin PR, Ofton İnşaat’la el sıkıştı.

Banu Ergin PR bünyesine 4 yeni firma kattı!

2003 yılından bu yana başta inşaat, otomotiv, sağlık, hukuk, moda ve eğitim olmak üzere birçok farklı sektöre medya ilişkileri alanında hizmet veren Banu Ergin PR; Bursa Çimento, Bursa Beton, Çemtaş ve Rodaport’u müşteri portföyüne kattı.

Sarp Group basın iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR’la anlaştı!

1990 yılından bu yana konut ve ofis projeleri hayata geçiren Sarp Group, basın iletişim faaliyetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı. Sarp Group imzalı projelerin iletişimi Banu Ergin PR tarafından yürütülecek.

Karolin Ergin, Leo PR’ın Genel Müdürü oldu!

1999 yılında Leo Burnett tarafından kurulan Leo Burnett çatısı altında iletişim danışmanlığı hizmeti veren Leo PR, 2015 yılına yenilikle girdi.Karolin Ergin, Leo PR’ın Genel Müdürü oldu.

Gülsa inşaat ve Bay Yapı'nın yeni iletişim ajansı Banu Ergin PR oldu!

Kartal Esentepe Mahallesi'nde 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini inşa eden Gülsa inşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi, iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR'ı seçti. Banu Ergin PR, portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor.

Gülsa İnşaat-Bay Yapı ortaklığı Banu Ergin PR ile çalışacak!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal Esentepe Mahallesi'nde 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesini inşa eden Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortak Girişimi, iletişim ajansı olarak Banu Ergin PR'ı seçti

Anahtar Proje medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı!

Banu Ergin PR. portföyüne yeni müşteriler eklemeye devam ediyor Kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkılıp yeniden yapılması planlanan binalara A'dan Z'ye hizmet sunan Anahtar Proje, medya iletişim çalışmaları için Banu Ergin PR ile anlaştı

banu ergin pr sarp group Haberi

banu ergin pr sarp group

1990 yılından bu yana konut ve ofis projeleri hayata geçiren Sarp Group, basın iletişim faaliyetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı. Başta, Anadolu Yakası’nın yeni finans merkezi olarak görülen Ataşehir’de yükselen Sarphan Finans Park olmak üzere diğer tüm Sarp Group imzalı projelerin iletişimi Banu Ergin PR tarafından yürütülecek. 


İnşaat, sağlık, moda, kozmetik ve eğitim olmak üzere birçok farklı sektöre medya ilişkileri alanında hizmet veren Banu Ergin PR, müşteri portföyüne Sarp Group’u da eklemiş...