25 / 04 / 2024

Banu Karabey mimarlık

Banu Karabey mimarlık

Mimar Banu Karabey kimdir? Mimar Banu Karabey, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Banu Karabey, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Banu Karabey'in biyografisi...

Bsa Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bsa Mimarlık Limited Şirketi Kartal’da  50 bin  TL sermaye bedeli  ile Banu Özel ve Samet Gündogan tarafından kuruldu.

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lms İç Mimarlık Mobilya Ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'e 50 bin TL sermaye bedeli ile Enise Banu Bali tarafından kuruldu.

Adea Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adea Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Torum ve Banu Hayriye Karahan tarafından kuruldu.

Troy Grup İnşaat Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Troy Grup İnşaat Ve Mimarlık Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu Esertaş tarafından kuruldu.

UBN Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UBN Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Banu Oruç tarafından kuruldu.

Mimarca Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarca Mimarlık ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi  Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahar G. Pardo Rokes ve Banu Olcay Akkirpik ortaklığında kuruldu.

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ebad Mimarlık Organizasyon Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Banu     Çon Savaşan tarafından kuruldu. 

Hol Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hol Mimarlık Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Banu Beyza Gülcü tarafından kuruldu. 

3h Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3h Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Banu Kaplancan ve Selçuk Hanegelioğlu ortaklığında kuruldu. 

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Botanik Mimarlık Mühendislik Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Banu Çiçekli tarafından 200 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Çengelköy, Bahçelievler Mahallesi, Bosna Bulvarı'nda kuruldu.

Merlis Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merlis Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Banu İnce Özcan Mdürülüğü'nde, Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde kuruldu.

Locus Yapı Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Locus Yapı Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Limited Şirketi, Banu Bektaşoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Fatih, Balat Mahallesi, Akçin Sokak'ta kuruldu.

Banu Karabey mimarlık Haberi

Banu Karabey mimarlık

Banu Karabey kimdir?

Banu Karabey, 1955 Nisan ayında Ankara'da doğdu. 1973'de Ankara Kız Lisesi'ni, 1979'da, DGSA MYO'nu bitirdi. 1977-1985 yıllarında Doğan Tekeli-Sami Sisa Bürosu'nda çalıştı. 


1985-1987 yılları arasında Koray İnşaat A.Ş. Büro-Şantiye Koordinasyonu'nda bulundu. 1987-1989'de Emlak Bankası Dekorasyon Bölümü yöneticiliği yaptı. 


1989'dan itibaren Emlak Bankası'nda Proje Geliştirme Müdürü olarak görev yaptı. üç yıllık dönem içerisinde Bahçeşehir Yönetim Kurulu üyeliği'nde bulundu ve Bahçeşehir Teknik Komite Başkanlığı'nı sürdürdü. 1991'de Harven School of London'da İngilizce eğitimi aldı. 


1992'den bugüne çalışmalarını Limited Mimarlık Grubu ile sürdürmektedir. 1996'dan bugüne "çağdaş Levent Derneği"nde yönetim kurulu üyesidir.


Mimar Banu Karabey projeleri...

Mithat Giyim Genel Merkezi (2008)

Enka Sadi Gülçelik Spor Tesisleri Kapalı Yüzme Havuzu (2008)

Kalkan Mahal Evleri 2 (2008)

Enka Okulları Sosyal Merkezi ve Çok Amaçlı Salonu (2008)

Kurukahveci Mehmet Efendi Mahdumları Kahve...