25 / 04 / 2024

Baqı Salman Alzuabidi

Baqı Salman Alzuabidi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de Şişli, Halaskargazi Mahallesi 'nde kuruldu.

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Fahsal Gayrimenkul Anonim Şirketi Fatih'te Fahri Salman, Nuray Akpınar, Filiz Salman Arslankaya ve Fahri Can Berk Salman ortaklığında kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saldem İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demirci ve Mehmet Salih Salman ortaklığında kuruldu.

EYT'de staj muamması! Çare için son şans

Meslek lisesi ile meslek yüksek okulundan mezun olan milyonlar staj sürelerinin SGK başlangıcı kabul etmesini talep ediyor. Staj Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Ferhat Salman, önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Neta Yapı Denetim Limited Şirketi Silivri'de Tarkan Salman tarafından kuruldu.

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkoiz Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muhammad Navaz Navaz ve Salman Ashık Dalvı ortaklığında kuruldu.

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salman Yelörgü tarafından kuruldu.

Ako Trade Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ako Trade Emlak Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salmanı Behjat tarafından kuruldu.

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dora Selin Salman Emer ve Melike İyimaya ortaklığında kuruldu.

Alwatanya Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alwatanya Group İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Rakan B M F A. ve Salman B M F A ortaklığında kuruldu.

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barrow Dekorasyon Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  800 bin TL sermaye bedeli ile Alı Salmanı ve Fereshteh Eslahı tarafından kuruldu.

Baqı Salman Alzuabidi Haberi

Baqı Salman Alzuabidi

Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bilgi, Baqı Salman Alzuabidi tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Eylül'de kuruldu. 


Ahce Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.        Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere; ulaştırma, konaklama, gezi,  spor ve eğlence imkanları sağlamak, onlara turizmle ilgili bilgiler vermek bu konuya ilişkin tüm hizmetleri yapmak. 2.        Her türlü restoran, lokanta, cafe, müzikli, müziksiz eğlence yerleri, kahvehaneler, kafeteryalar, marketler, sergi alanları, dağ evleri, büfe, Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, ören yerleri,  plaj, termal istasyonları gibi konaklama, dinlenme,  gezme, eğlenme yerleri ile her türlü turistik tesisler işletmek, kiralamak, kiraya  vermek, satın almak, satmak ve bununla ilgili olarak her türlü altyapı ve üst...