28 / 03 / 2024

Barajlar ve HES Fuarı

Barajlar ve HES Fuarı

Enerji sektörü içinde önemli bir yer tutan HES'ler ile sulama amaçlı baraj, gölet ve su iletim hatlarının projelendirilmesi, inşaatı ve işletilmesi aşamalarında kullanılan teknolojiler ve hizmet ekipmanlarındaki son gelişmeler fuarda sergileniyor.

HES sektörü İstanbul'da buluşuyor!

Demos Fuarcılık açıklamasına göre, HES sektörü İstanbul'da buluşacak. " Barajlar ve HES Yapım Teknolojileri Fuarı ", 13 Şubat -1 5 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul' da gerçekleştirilecek...

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

HES kodu ve maske kalkıyor!

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. HES kodu ve maske kalkıyor mu? İşte detaylar...

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yusufeli Barajı'nın inşaatında sona gelindi! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. Projenin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı'nın tamamlanmasına son 4 metre!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin tamamlanmasına 4 metre kaldı. 

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 271 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 271 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 268 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 268 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 265 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 265 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Barajlar ve HES Fuarı Haberi

Barajlar ve HES Fuarı


Baraj, Hes Yapım İşletim, Otomasyon, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın 2'ncisi Ankara'da açıldı


Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Baraj, Hes Yapım İşletim, Otomasyon, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı'na hidroelektirk santrallerin kurulmasında kullanılan çok sayıda vana, sondaj, boru, vinç, konstrüksiyon, elektrik, elektronik, projelendirme ve anahtar teslim iş bitirme firması katıldı. 


Enerji sektörü içinde önemli bir yer tutan HES'ler ile sulama amaçlı baraj, gölet ve su iletim hatlarının  projelendirilmesi, inşaatı ve işletilmesi aşamalarında kullanılan teknolojiler ve hizmet ekipmanlarındaki son gelişmeler fuarda sergileniyor. 


Yatırımcıları, müteahhitleri, ekipman üreticilerini mühendislik ve müşavirlik firmaları sektörün bileşenlerini bir araya getiren fuar, 24 Ocak'a kadar ziyaretçilere açık olacak. 


Ayrıca, fuar kapsamında baraj ve HES'lerde sürdürebilirlik konferansı da...