27 / 04 / 2024

baranlı a.ş kocaeli yurt

baranlı a.ş kocaeli yurt

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.

Kocaeli Başiskele'de satılık 4 arsa!

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş.San.ve Tic. A.Ş. Kocaeli Başiskele'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı.

Kocaeli Başiskele'de 1.295 metrekarelik sanayi arsası satılıyor! 

Başiskele Kentsel Dönüşüm İnş. San. ve Tic. A.Ş., Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Kullar Mevkii, Yaylacık Mahallesi'nde yer alan sanayi arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

TMSF, Baranlı Gıda'nın Kocaeli'deki gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin Kocaeli'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TMSF, Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli'deki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.

Kavanya Koru basın lansmanı 8 Mayıs'ta!

Kavanlar İnşaat Grup şirketlerinden KVN Yapı AŞ. Kocaeli’nde hayata geçireceği 220 milyon TL değerindeki projelerinin ilk halkası olan Kavanya Koru’yu lanse ediyor.

Reysaş GYO 3 milyon 861 bin TL'ye proje yaptıracak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde yer alan gayrimenkulün kaba inşaatını 3 milyon 861 bin TL'ye yaptıracak.

Makina Takım Endüstrisi'nden Gebze'de 93 milyon TL'ye gayrimenkul!

Makina Takım Endüstrisi A.Ş. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan üretim tesisi, ofis, depo ve sosyal tesisten oluşan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin muhammen bedeli 93 milyon 80 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Kocaeli Kartepe'ye elektrik tesisi!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde kesintisiz elektrik sağlanabilmesi için bakım ve yatırım çalışması yapıyor. SEDAŞ, elektrik şebekelerinde işletme bakım, kapasite artışıyla ek tesisler ve yenilemeye ait elektrik dağıtım şebeke yatırım çalışmalarına son sürat devam edeceğin

Kocaeli Hasanpaşa Mahalle Konağı açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının açılışlarına Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasanpaşa Mahalle Konağı ile başlandı.

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Camii hizmete açıldı!

Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Derneği tarafından yardımseverlerin desteği ile yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii açıldı.

İşte Kocaeli'de açılışı yapılan 151 dev proje!

Kocaeli’de hayata geçirildiği iddia edilen 151 proje ve çalışmanın açılışı önceki gün gerçekleştirildi. Projelerin açılışı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'ye geldi. İşte Kocaeli'de açılışı yapılan 151 dev proje...

Kocaeli Dubai Port Limanı açıldı!

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yarımca’da yapımı tamamlanan Dubai Port Limanı, 3 bakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katılımıyla açıldı.

baranlı a.ş kocaeli yurt Haberi

baranlı a.ş kocaeli yurt

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Baranlı A.Ş.'nin Kocaeli Orhan mahallesindeki yurt binası ve arsasını satışa çıkardı.Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

1-Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’ne ait Orhan Mahallesi, İsmail Gaspıralı Caddesi No:93 İzmit/Kocaeli adresinde bulunan, aşağıda tapu bilgisi yer alan 5 kattan ibaret taşınmaz teklif alma yöntemi ile yapılacak ihalede satılacaktır.
2-Teklifler, Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin veya Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıdaki adresine 17/06/2019 tarihi mesai saati (Saat:17:00’ye kadar) bitimine kadar verilecektir. 3-İstekliler arasında açık artırma 18/06/2019 tarihinde Saat:14.00’de Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun aşağıda belirtilen adresinde yapılacaktır. Teklifler, 17.06.2019 tarihi mesai saati bitimine kadar Baranlı Gıda Turizm ve Özel Eğitim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin veya Tasarruf...