18 / 04 / 2024

barem ambalaj

barem ambalaj

İzmir'de 1999 yılında küçük bir atölyede üretime başlayan Barem Ambalaj, 3 fabrikada 800 kişiyle yaptığı üretimi stratejik bir yatırım hamlesiyle büyütmeyi hedefliyor.

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik2024 İnşaat Otomotiv Temizlik Ambalaj Tekstil Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Uslu tarafından kuruldu.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dahan Grup Bilişim Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Serbay Aydın tarafından kuruldu.

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feba Tanıtım Reklam Organizasyon Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armağanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Çetin tarafından kuruldu.

Özarslanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özarslanlar Plastik Kimya Ambalaj Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Arslan tarafından kuruldu.

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankasan Ofset Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Budak tarafından kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Sürer İnşaat Danışmanlık Medikal Ve Ambalaj Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Tacettin Sürer tarafından kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi kuruldu! 

Vekan İnşaat Danışmanlık Lojistik Nakliye Ambalaj Kırtasiye Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Seda Nur Bilgin tarafından kuruldu.

barem ambalaj Haberi

barem ambalaj

Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Barem Ambalaj Sanayi Ticaret A.Ş. Konya Ereğli Organize Sanayi Bölgesi'nde yaklaşık 100 dönüm arsa üzerinde ana hammaddesi olan kağıdı atık kağıttan üretmek ve enerji ihtiyacının bir kısmını karşılamak için yapacağı yatırıma start veriyor. Şirketten Kamu aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Kağıt Üretim Tesisi ve Enerji Santrali Proje Revizyonu Projemiz hakkında "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verildiği bildirildi.

Kendi hammaddesini ve enerjisini üretecek

Barem Ambalaj'dan yapılan açıklamada şirketin bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında stratejik yatırım projesi kapsamında proje ve makine yatırımlarının hayata geçirilmesine karar verildiği belirtildi. Açıklamada, "Konya Ereğli OSB (EOSB) içinde, Şirketimize tahsis edilen yüzölçümü 98.317,43  m²  arsa üzerinde, ana hammaddemiz olan kağıdın atık kağıttan üretilmesine ve fabrikanın enerji ihtiyacının bir kısmının karşılanmasına yönelik olarak orta-uzun vadeli...