24 / 04 / 2024

Barış İnşaat iflas

Barış İnşaat iflas

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, 50 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Barış İnşaat'ın iflasına karar verdi. Şirket konuya ilişkin temyiz yoluna gitti. Nihai karar henüz verilmedi...

Başbar Nüans konut projesi satışta! Yeni proje!

Başbar İnşaat tarafımdan inşa edilen Başbar Nüans konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur?

Münire Barçın Kayaman kimdir? Münire Barçın Kayaman’ın mesleği nedir? Münire Barçın Kayaman nereden mezundur? İşte detaylar!

İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

10 ili etkileyen depremlerin ardından imar barışı konusu yeniden tartışmaya açıldı. İmar affında son dakika! Uzman isim peş peşe açıkladı! İmar barışının yıkımlardaki rolü ne?

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni gelişme!

İnşaat sektöründe faaliyett gösteren Yapı - Su İnşaat'ın iflas davasında yeni bir karar alındı. Buna göre, iflas kararı kaldırıldı.

Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

1986 yılında yurtiçi ve yurtdışı inşaat, restorasyon, taahhüt işlerini hayata geçirmek için kurulan Ace İnşaat'ın iflas davasında son durum ne?

Garanti Koza İnşaat iflas etti!

Garanti Koza İnşaat ile ilgili olarak geçen hafta mahkemeden önemli bir karar çıktı. 70 seneden fazla bir geçmişe sahip olan Garanti Koza, Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararıyla iflas etti.

Garanti Koza’dan iflas açıklaması!

2012 senesinde lansman öncesi olarak tanıttığı KozaPark projesiyle büyük yankı uyandıran Garanti Koza İnşaat iflas haberleri ile ilgili açıklama yaptı. İşte Garanti Koza tarafından yapılan o açıklama...

Esil Barış İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esil Barış İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Barış tarafından kuruldu.

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barışcan Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Akdemir tarafından kuruldu.

İmar Barışı’nı suistimale af yok!

Muğla Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, İmar Barışı’nı suistimal edenleri affetmiyor. Bodrum ve Muğla genelinde 6 bin binanın yapı kayıt belgesi iptal edildi, 846 yapı için yıkım kararı alındı.

Gündoğan İnşaat iflas mı ediyor?

Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Gündoğan Konstrüksiyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflas ertelemesinin uzatılması hakkındaki davayı reddetti... 

Barış İnşaat iflas Haberi

Barış İnşaat iflas

Barış İnşaat, 50 yıldır inşaat işi yapan bir ailenin üçüncü kuşağının temsil ettiği bir aile şirketi. Mehmet Akyüz tarafından kurulan şirket kurulduğundan bu yana geçen 20 yıllık süreç içinde ağırlıklı Ankara'da olmak üzere Türkiye’nin farklı yerleşim bölgelerinde pek çok konut, lüks konut, villa, iş merkezleri ve taahhüt projelerini tamamladı. 

Barış İnşaat'ın Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin 14 Şubat 2019 tarih ve 2018/795 Esas sayılı kararları ile iflasına, iflasın aynı tarih ve saat 12:06'de açılmasına karar verildi. Fakat şirket bu kararı ilişkin temyiz yoluna gitti.

Şirket yetkilisi Erhan Akyüz konuya ilişkin Emlakkulisi.com'a açıklama yaptı. Akyüz, sürecin hala yargıda olduğunu ve temyiz başvurusunun yapıldığını söyledi. Akyüz, üst mahkemenin henüz nihai kararı vermediğini ve sürecin şirketleri adına olumlu sonuçlanacağından en ufak bir kuşku bile duymadıklarını belirtti.

Barış...