28 / 03 / 2024

Bartın-Kurucaşile yolu açıldı

Bartın-Kurucaşile yolu açıldı

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi kamu alanlarını ihaleyle satıyor iddiası! Dava açıldı!

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa Belediyesi’ne bedelsiz şekilde özel mülklerden kesinti yapılan alanın, kamu ihtiyacı dışında kullanılarak konut imarıyla satışa sunulduğu iddiası ile dava açıldı. İşte detaylar...

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı Büyük İstanbul Mitingi ile açıldı!

Dünyanın 5. Türkiye'nin ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen "Büyük İstanbul Mitingi" ile hizmete açıldı.

İstanbul Finans Merkezi açıldı! Erdoğan: İFM yabancı sermaye açısından cazibe merkezi olacak

İstanbul Ataşehir’de inşa edilen İstanbul Finans Merkezi’nin bankalar etabı bugün törenle hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu proje ile birkaç yıl içerisinde İstanbul’un dünyanın sayılı finans merkezlerinden biri haline geleceğini söyledi.

Ağrı-Patnos Devlet Yolu açıldı! 1 saatlik süre 35 dakikaya düşüyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Ağrı-Hamur-Tutak-Patnos Devlet Yolu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katılım gösterdi ve açıklamalarda bulund. İşte Ağrı-Patnos Devlet Yolu ile ilgili merak edilenler...

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Öz Erzurumlular İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban    Poyraz tarafından açıldı.

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Güzelkaya Turizm İnşaat Limited Şirketi Şile Şubesi 20 bin TL sermaye bedeli ile Satılmış Arınoğlu tarafından açıldı.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

Taksim Cami ibadete açıldı!

2017'de temeli atılan Taksim Camisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ibadete açıldı.

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

A11 Gayrimenkul Ve Otelcilik Anonim Şirketi Şile Şubesi bugün Şile'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Hasret Devrim Çulha tarafından açıldı.

Atina'nın ilk camisi ibadete açıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın ilk camisi, 14 yıllık plan ve inşa sürecinden sonra açıldı...

Bartın-Kurucaşile yolu açıldı Haberi

Bartın-Kurucaşile yolu açıldı

Bartın'da dün etkili olan şiddetli yağış sonrası kapanan Kurucaşile ilçesi ile kent merkezi arasındaki yol, ulaşıma açıldı.


Alınan bilgiye göre, 13 Ağustos'ta meydana gelen selde yıkılan Karaman Köprüsü'nün yerine borularla düzenlenerek açılan servis yolu, dün geceki şiddetli yağış nedeniyle kullanılamaz hale geldi.


Yaklaşık 7 bin nüfuslu Kurucaşile ile ulaşımın yeniden kesilmesi üzerine, Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, kullanılamaz hale gelen yolda çalışma başlattı. İş makineleri yardımıyla dereye beton bloklar konuldu. Beton blokların üstünün dolgu malzemeleriyle sağlamlaştırılmasının ardından Kurucaşile'yi kent merkezine bağlayan yol açıldı. 


Bartın-Kurucaşile yolu, 13 Ağustos'taki selde Karaman Köprüsü'nün yıkılması nedeniyle 1 hafta ulaşıma kapalı kalmıştı. Servis yolunun açılmasıyla ilçeye ulaşım...