16 / 04 / 2024

başak dizerin dükkanı

başak dizerin dükkanı

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Kentsel Dönüşüm Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi Baycılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Taşkan tarafından kuruldu.

Çeltik Belediye Başkanlığı 76 dükkanı satışa çıkardı!

Çeltik Belediye Başkanlığı, 76 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihaleleri 12 Temmuz, 13 Temmuz ve 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Başakşehir Kayabaşı 2. Etap için düğmeye bastı!

İstanbul ili İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 2. Etap 794 Adet Konut ve 16 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 28 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

TOKİ Uşak Karahallı 352 konut ile 4 dükkan ihalesi 2 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta yeni proje hazırlığına başladı. Proje kapsamında 352 adet konut ile 4 adet dükkan inşa edilecek..

TOKİ'den Uşak Karahanlı'ya 383 konut ve 4 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı'da hayata geçireceği 383 konut ve 4 dükkanın ihalesi 17 Eylül'de yapılacak.

Ata GYO Başakşehir'deki 3 dükkanı 12 milyon TL'ye sattı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Hoşdere'de yer alan 3 adet dükkanı KDV dahil 12 milyon TL bedel le sattı...

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan satış fiyatları!

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan satış fiyatları küçük dükkanlarda 390 bin TL'den başlıyor. Proje TOKİ tarafından hayata geçiriliyor...

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları!

2019 yılında tamamlanması hedeflenen Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali projesinde kura çekimi yapılıyor. İşte Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları...

TOKİ'nin Uşak'taki 397 dükkanına 700 başvuru geldi!

Uşak'ta TOKİ mülkiyetindeki 397 dükkan için TURYAP tarafından açık artırma düzenlendi. TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Çağla: "397 iş yeri için 700'ün üzerinde başvuru yapıldı. Söz konusu iş yerleri 500 bin liradan 2,5 milyon liraya kadar alıcı buluyor" dedi.

TOKİ, Uşak’taki 397 dükkanı bugün satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak'ta yer alan 397 dükkanı satışa bugün açık artırma ile satışa çıkarıyor.

başak dizerin dükkanı Haberi

başak dizerin dükkanı

Stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ ve yakın arkadaşlarından olan Deniz Marşan’ın 2017'de Nişantaşı Valikonağı Caddesi’nde açtıkları Room & Rumours adlı mekan, yaklaşık bir sene sonra Mim Kemal Öke Caddesi’nde küçük bir mekana taşınmış ve ikilinin maddi zorluklardan dolayı küçülmeye gittiği söylenmişti.

Sözcü'de yer alan habere göre, Marşan ve Dizer’in yaklaşık bir ay kadar önce sessiz sedasız mağazayı boşalttıkları ve yeni kiracıların mekana yerleştikleri ortaya çıktı. İkilinin yakın dostları, bu durumu yatırımcı ortaklarına bağlıyor ve ‘Çok fazla yatırım yaptılar, herkesin akın akın mekana gideceğini düşündüler ama maalesef her şey beklentilerinin altında kaldı’ diye yorumluyor.

Başak Dizer ve Deniz Marşan, bundan böyle sadece internet siteleri üzerinden satış...