23 / 04 / 2024

Başakşehir inşaattaki yangın

Başakşehir inşaattaki yangın

Başakşehir'de inşaat halindeki otelde çıkan yangında hasar meydana geldi. Yanan kalıp ve ahşap parçaları, rüzgar nedeniyle alışveriş merkezinin çevresindeki bağlantı yollarına düşerken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Meydan Başakşehir'in değeri 5 milyar 650 milyon TL!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Meydan Başakşehir projesinin 2023 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Söz konusu projenin değeri 5 milyar 650 milyon TL'yi geçti...

Başakşehir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkan vatandaş nöbet tutmaya başladı! İşte nedeni...

İstanbul Başakşehir Belediyesi'ne bağlı Şahintepe Mahallesi'nde hukuksuz yürütüldüğü iddia edilen kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı vatandaş gece gündüz demeden nöbet tutmaya başladı.

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!

Başakşehir Belediyesi tarafından 3 mahalledeki kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, 2009 yılından bu yana yürütülen çalışmalarla riskli bina oranı yüzde 50'den 13'e düştü.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri! TOKİ Başakşehir kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşların gündemini oluşturuyor. Özellikle İstanbul Başakşehir kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte bu konuya dair detaylar!

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Başakşehir'in yeni yaşam merkezi Başakport'ta satışlar başladı!

İstanbul Başakşehir'de Yirmi Dört Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen Başakport projesinin satışları başladı. Peki projede yer alan konutların fiyatı ne kadar oldu? İşte 27 Mayıs 2022 BaşakPort projesi konutlarının fiyat listesi...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 ön satışta! Başakşehir'e 420 yeni konut geliyor!

Başakşehir Avrasya Konutları 2'de ön satışlar başladı. Proje 1,5 milyar TL'lik yatırımla hayata geçiriliyor...

Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar? 

Meydan Başakşehir projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Meydan Başakşehir'in değeri ne kadar oldu?

Başakşehir Altınşehir ve Güvercintepe mahalleleri imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Altınşehir ve Güvercintepe Mahallelerinde Muhtelif Parseller Arasında Kalan Kadastral Yolların Açılması ve Yol İstikametinin Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir’de markalı konutların metrekare fiyatları 9 bin TL'ye çıktı!

Hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Başakşehir’de metrekare fiyatları 7 bin TL ile 9 bin TL arasında değişiyor.

Başakşehir inşaattaki yangın Haberi

Başakşehir inşaattaki yangın

Başakşehir'de bulunan bir alışveriş merkezinin inşaat halindeki otel kısmında çıkan yangında hasar meydana geldi. 


TEM otoyolunun Mahmutbey gişeler mevkisindeki bir alışveriş merkezinin 32 katlı otel inşaatının en üst katında, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ve güvenlik görevlilerinin haber vermesi üzerine, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 


Olay yerine gelen Başakşehir, İkitelli, Bakırköy, Beylikdüzü, Koca Sinan, Turgut Reis ve Bağcılar itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Binanın yüksekliği nedeniyle yangında merpen araçları kullanılamazken, inşaatın merpeni ile yangının bulunduğu kata çıkan itfaiyeciler, yaklaşık 2 saat süren çalışmalarla kontrol altına aldığı yangını söndürdü. Yangın nedeniyle hasar meydana geldi. 


Yanan kalıp ve ahşap parçaları, rüzgar nedeniyle alışveriş merkezinin çevresindeki bağlantı yollarına düşerken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 


AA



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde...