27 / 04 / 2024

basaksehir merkez projesi

basaksehir merkez projesi

Başakşehir Yeni Merkez projesinde üst yapı planlama çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı ve proje aşamasına geçildi. 2017'de açılacak olan Botanik Şehir Parkı projesi ise henüz ihale aşamasında.

TOKİ İzmir Merkez İlk Evim Projesi'nde son durum ne? TOKİ'den açıklama geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Merkez İlk Evim Projesi'ndeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte dev projede son durum....

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor! Yeni proje!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen VSancaktepe Merkez projesi 2024'te satışa çıkıyor. Peki VSancaktepe Merkez projesinde hangi konut tipleri yer alacak? İşte detaylar...

TOKİ'den Kars Merkez'e 309 konutluk yeni proje müjdesi! Tarih açıklandı!

İnşa ettiği yeni konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kars Merkez projesi için ihale tarihini açıkladı.

10 soruda TOKİ Kastamonu Merkez!

TOKİ’nin beş yılda toplam olarak 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Kastamonu’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kastamonu Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Muğla Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ardahan Merkez’de 150 adet yeni konut!  

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Ardahan’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ardahan Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Ordu Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Merkez sosyal konut projesi

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kayseri Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Merkez sosyal konut projesi

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Kahramanmaraş Merkez’de 240 ay vade şansıyla! 10 soruda TOKİ Kahramanmaraş Merkez

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları dün günü başladı. TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

basaksehir merkez projesi Haberi

basaksehir merkez projesi

Başakşehir’de 60 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek ilk kent meydanı, İstanbul’un ve Türkiye’nin diğer ilçelerine örnek olmaya hazırlanıyor. Taksim meydanının neredeyse iki misli büyüklüğe sahip olacak yeni kent meydanı sadece büyüklüğüyle değil alt yapı ve ulaşım özellikleriyle de örnek olacak.


Yeni kent meydanı, Sağlık Kent, Türkiye’nin ve Avrupa’nın 368 bin metrekare alana sahip en büyük botanik parkı, binlerce araçlık otopark alanı, kamu kurumlarını bir arada toplaması, restoran, kafe, 5 bin kişilik cami, toplu taşıma ile kolayca ulaşılabilmesi gibi özellikleri bir arada barındırıyor. Türkiye’ye örnek olacak meydanın 2016’nın sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.


Botanik park, yürüyüş ve spor alanları, bisiklet yolları, ailelerin vakit geçirip dinlene bilecekleri pek çok alana sahip olacak. Botanik park, 368 bin metrekare, yani tam 100 futbol sahası büyüklüğünde...