26 / 04 / 2024

başakşehir ticari projeler

başakşehir ticari projeler

Gayrimenkul sektör araştırmalarında 2015 yılında İstanbul’un en çok değer kazanan ilk üç ilçesi arasında yer alan Başakşehir’de, konutun yanı sıra ticari ünitelere olan ilgi de artıyor.

Ebruli Başakşehir resmen başlıyor! 738 konutluk yeni proje!

Ebruli Başakşehir projesinin inşaatı resmen başlıyor. Maliyeti 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL olarak açıklanan projede 738 konut ve 25 ticari ünite yer alıyor. 

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı'nda 107 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi 458 Ada 34 Parselde yer alan 100 adet konut ve 7 adet ticari üniteden oluşan toplam 107 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 11 Ekim 2021 tarihinde alındı. 

Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu!

Satışların geçtiğimiz günlerde başladığı Meydan Başakşehir projesinin detayları belli oldu. Projede 375 konut ve 150 adet ticari ünite yer alıyor.

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Başakşehir Avrasya Konutları'nın yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 993 Ada 4 parselde yer alan 453 adet konut ve 47 adet ticari üniteden oluşan toplam 500 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı.

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut Başakşehir başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projeler için başvurular bugün itibariyle başladı.

Yasin Kartoğlu: Başakşehir'de 7 tane metro hattı olacak!

Başakşehir’in mevcut Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti’den yeniden aday gösterildi. İşte Yasin Kartoğlu'nun hayata geçireceği projeler...

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-2 arsa ihalesi 15 Ekim'de!

Emlak Konut Başakşehir İkitelli-2 arsa ihalesi 15 Ekim'de yapılacak. 28 bin 665 metrekare alana sahip olan arsada ticari alan inşa edilecek...

başakşehir ticari projeler Haberi

başakşehir ticari projeler

Yoğun ilgi gören ihaleleri ile gündeme gelen ve en fazla markalı projeye ev sahipliği yapan Avrupa yakasının parlayan yıldızı Başakşehir’de büyük yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Metro, üçüncü havalimanı, Kuzey Marmara otoyolu gibi Türkiye’nin vizyon projelerinin kesişim aksında kalan Başakşehir, büyük konut projelerinin de gözdesi. İlçede proje geliştiren ilk özel şirket olan Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, 2000 yılından bu yana Başakşehir’de 3 bin konut ürettiklerini ancak artık ilçenin ticaret üniteleri için de cazibe merkezi haline geleceğini vurguladı. Akbal, “Başakşehir, yeni şehirleşme modeli sergiliyor. Bölge artık ticari ünite olarak da tercih ediliyor. Biz Fuzul Yapı olarak, Başakşehir’in kalbinde ‘Vadiyaka’ projesini inşa ettik. Çünkü Başakşehir’de ticari ünitelerin yenilerine ihtiyaç var. Önümüzdeki süreçte Başakşehir’de konutun yanı sıra ticari ünitelerin...