28 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO Başakşehir'de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında,  toplam 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatları alındı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Başakşehir Kayabaşı yapı ruhsatı tadilatı hakkında açıklama yaptı. 

Yeni revizyon planı

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi, "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında, 982 ada 2 parselde yer alan B1 ve B2 bloklarda bulunan toplam 1 adet otelden oluşan bağımsız bölümde revizyona gidildi. 

204 dükkanın ruhsatı alındı

Toplam 204 ticari ünite olacak şekilde tadilat yapı ruhsatları 7 Mayıs 2021 tarihinde alındı. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 574 adet oldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir de 204 ticari ünite için tadilat yapı ruhsatı aldı!

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi, "İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında, 982 Ada 2 Parselde yer alan B1 ve B2 Bloklarda bulunan toplam 1 adet Otelden oluşan bağımsız bölümde revizyona gidilmiş, 204 ticari ünite olacak şekilde Tadilat Yapı Ruhsatları 07.05.2021 tarihinde alınmıştır.

Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 574 adet olmuştur.


 


Geri Dön