19 / 04 / 2024

Başakşehir Vadiyaka satılık

Başakşehir Vadiyaka satılık

18 bin metrekare alan üzerinde yayılan Başakşehir Vadiyaka'da 2+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. Vadiyaka'da teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Vadiyaka: Hem oturumluk hem yatırımlık proje!

Şehir Hastanesi’ne 1 dakika mesafede yer alan proje 18 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Başakşehir Vadiyaka: Hem oturumluk hem yatırımlık proje olarak tanıtılıyor.

Başakşehir Vadiyaka'da teslimler 2017'de!

Fuzul Yapı tarafından hayata geçirilen proje 18 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Toplamda 361 konut ve 56 adet ticari üniteden meydana gelen projede 2+1, üç cepheli 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Başakşehir Vadiyaka'nın yüzde 30'u ön talep sürecinde satıldı!

Başakşehir'de markalı projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, projenin ön talep sürecinde yüzde 30'unun satıldığını söylüyor.

Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri!

300 milyon TL yatırım değeri ile yükselen projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başakşehir Vadiyaka ulaşım bilgileri kapsamında Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Fuzul İnşaat Başakşehir Vadiyaka Konutları ulaşım!

Toplam 361 adet daireden meydana gelen proje 300 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Fuzul İnşaat Başakşehir Vadiyaka Konutları ulaşım bilgilerine göre Şehir Hastanesi'ne 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Vadiyaka lokasyon bilgileri!

Toplam 361 adet daire ve 56 ticari ünitenin yer aldığı proje 300 milyon TL yatırım değeri ile yükseliyor. Başakşehir Vadiyaka lokasyon bilgileri kapsamında Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Başakşehir Vadiyaka iletişim bilgileri!

Toplam 300 milyon TL yatırım değeriyle yükselen proje Botanik Parkı’na 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Başakşehir Vadiyaka iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 488 48 04 olarak belirlendi.

Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Vadiyaka projesinde 361 adet daire yer alıyor. Başakşehir Vadiyaka teslim tarihi kapsamında dairelerin 2017 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor.

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları!

TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte TMSF Ataşehir Modern satılık daire fiyatları ve proje detayları..

Air Başakşehir ön satışta! 928 bin TL'ye 1+1!

Kazancın Zirvesi sloganı ile tanıtılan Air Başakşehir ön satışa çıktı. Projede fiyatlar 928 bin TL'den başlıyor.

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Emlak Konut'tan Bakırköy,Beşiktaş ve Başakşehir'de satılık arsa!

Emlak Konut Bakırköy, Beşiktaş ve Başakşehir'deki dev arsalarını açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihaleleri 15 Ekim'de yapılacak. Arsaların toplam muhammen bedeli KDV dahil 1 milyar 417 milyon 534 TL...

Başkent Yonca Evleri satılık daire!

Başkent Yonca Evleri satılık daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor...

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 2 gayrimenkulü sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Başakşehir ve Büyükçekmece'de bulunan 2 gayrimenkulün satışını onayladı..

Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları!

Kiptaş imzasıyla hayata geçirilen Vaditepe Bahçeşehir Kiptaş Evleri'nde nakit ödemelerde yüzde 20 indirim sağlanıyor. Bahçeşehir Vaditepe satılık ev fiyatları 583 bin TL'den başlıyor.

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

ÖİB Başakşehir ve Büyükçekmece'deki 3 arsayı özelleştiriyor!

ÖİB tarafından İstanbul'da Başakşehir ve Büyükçekmece ilçelerindeki 3 arsayı özelleştiriyor. İhale için 17 Kasım 2017 tarihine kadar teklif verilebilecek..

3. İstanbul Konutları Başakşehir ev satış fiyatları!

3. İstanbul Konutları Başakşehir ev satış fiyatları 514 bin TL'den başlıyor. 2+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan 3. İstanbul Evleri Asaf İş Adi Ortaklığı imzasıyla yükseliyor...

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları!

Bahçeşehir Hayat satılık ev fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Gayrimenkul tarafından 18 dönüm alan üzerine inşa ediliyor...

Başakşehir Vadiyaka satılık Haberi

Başakşehir Vadiyaka satılık

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire tiplerinin yer aldığı Başakşehir Vadiyaka'da Fuzul İnşaat imzası bulunuyor.


Yüzde 70 prim yapması hedeflenen Vadiyaka projesi İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede 2+1 daireler 109 metrekare, 3+1 daireler 142, 144 ve 149 metrekare, 4+1 daireler 185 metrekare olarak tasarlandı. 


Başakşehir Vadiyaka projesi 18 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Teslimlerin 2017 yılının Haziran ayında yapılması öngörülen projede 361 konut ve 56 adet ticari ünite yer alıyor. 


Ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşinde şirket bünyesinde 12 ay taksit imkanı sağlanan proje konum olarak; Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika, Botanik Parkı'a 5 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika ve Şehir Hastanesi’ne 1 dakika mesafede yükseliyor. 


Başakşehir Vadiyaka fiyat listesi:

-109 metrekarelik 2 oda...