29 / 03 / 2024

Başar Grup İnşaat Kimin

Başar Grup İnşaat Kimin

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ziver Kerim Başar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Japonların deprem başarısının sırrı ortaya çıktı!

Japonya 2024 yılının ilk gününde yaşadığı şiddetli depremi, benzerlerine göre yine çok az kayıp ve hasarla atlattı. Peki Japonların deprem başarısının sırrı ne?

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapıt Grup İnşaat Elektrik Makina Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Mehmet Güli Akgün tarafından kuruldu.

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgün Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ali Düzgün tarafından kuruldu.

Sav Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sav Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kartal ve Savaş Başar Kartal ortaklığında kuruldu.

Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Emlakkulisi.com okuyucuları için "Kayserililerin ticarette başarılarının sırları!" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ask Grup İnşaat Otomotiv Mobilya Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aşik tarafından kuruldu.

Oklar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oklar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abood Abdalkader, Ahmad Baradee, Fadi Darwish ve Gazwan Alzabdı ortaklığında kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbuğ Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Başbuğ tarafından kuruldu.

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Grup İnşaat Metal Mobilya Orman Ürünleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yapıcı tarafından kuruldu.

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arıman ve Fatih Sultan Başkaya tarafından kuruldu.

Karun Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karun Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ağar tarafından kuruldu.

Başar Grup İnşaat Kimin Haberi

Başar Grup İnşaat Kimin


Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ziver Kerim Başar tarafından  kuruldu.


Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu Türkiye sınırları içerisinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü tesisat işleri, her türlü, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

;


Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Caddebostan Mah.Kemal Sunal Sk.No:12/3...