28 / 03 / 2024

Başaran Holding uçak kazası

Başaran Holding uçak kazası

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili hazırlanan ön raporda kokpit ekibinin konuşmalarına ulaşıldı.

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Otobüs biletleri 500, uçak bileti fiyatları 1.650 lira taban fiyattan başlıyor! Şehirlerarası ulaşımda akaryakıt şoku!

Akaryakıt zamları, otobüsten uçağa ülke içi ulaşımı da etkiledi. Otobüs bileti fiyatları 500 liradan, uçak bileti fiyatları ise 1.650 lira taban fiyattan başlıyor. İşte ayrıntılar...

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Uşak Belediyesi 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla 8 arsayı satıyor!

Uşak Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait, Uşak ilinde yer alan 8 arsayı 1 milyon 88 bin 746 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladı! Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar?

Pegasus yurt dışı ucuz bilet satışına başladığını duyurdu. Bunun üzerine Pegasus ucuz uçak bileti ne kadar? araştırılmaya başlanıldı. İşte detaylar!

Uşak'ta 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatla arsa sahibi olma fırsatı! 

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Beylerhan Köyü ve Ovademirler Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 390 bin 721 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

TOKİ Uşak Karahallı alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Uşak Karahallı TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Karahallı orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları!

TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Uşak Merkez 2020 başvuruları başladı mı? TOKİ Uşak Merkez 2020  fiyatları ne kadar?

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi!

Uşak Ulubey TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Uşak başvuru tarihleri 2019!

TOKİ Uşak başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 30 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ Uşak Ulubey başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak Ulubey TOKİ 2019 projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri!

Uşak Ulubey alt gelir grubu TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 30 adet konut bulunuyor.

Başaran Holding uçak kazası Haberi

Başaran Holding uçak kazası

Başaran Holding’e ait uçağın İran’da düşmesiyle ilgili ön rapor hazırlandı. Raporda, kokpit ekibinin son konuşmaları ve kokpitte yaşananlara ulaşıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Kaptan Pilot, Beril Gebeş’in son anlarda tehlikenin farkına vardığı ve  panik olan yolculara, 'Korkmanıza gerek yok, problem yok' dediği ortaya çıktı. 

12 Mart’ta meydana gelen kazada Başaran Holding’in TC-TRB tescilli Bombardier Challenger 604 tipi iş jeti, İran’da düşmüş, kazada Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran  ile 7 arkadaşının da olduğu 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Hazırlanan ön raporda, kayıtların senkronizas edildiği iddia edildi. Kaptan Beril Gebeş ile yardımcı pilot Melike Kuvvetin telsize basma parametrelerine göre konuşmalar ayırt edildi.

Rapora göre pilotlar mikrofonla konuşmadılar ve kulaklığı takmadılar Kulaklık takılı olmadığı için ekipler ses kayıtlarını çözmek için filtreleyerek, anlaşılabilir konuşmaları ortaya çıkardılar. 

İşte saniye...